OverallTaken

Uzman
Merhaba dostlar, Goodbye DPI alternatifi arıyorum çünkü Goodbye DPI'da çoğu şey düzgün çalışmıyor. Roblox'ta hiçbir şey yüklenmiyor gibi. Yeni bir uygulama arayışındayım bildiğiniz var mıdır? İşletim sistemim Windows.

Zapret var GoodbyeDPI'a göre çok daha kapsamlı ayar seçeneği sunuyor ve açık kaynaklı.

Hocam yani yapması aşırı zor bir tek ben mi anlamıyorum bunu Not Defteri ile açma yok bende.

Zapret var GoodbyeDPI'a göre çok daha kapsamlı ayar seçeneği sunuyor ve açık kaynaklı.

Ya hocam gittiniz yardım etmiyorsun Allah Aşkına yardım edin ben çok anlamıyorum bilgisayarıma bişey olucak diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Hocam yani yapması aşırı zor bir tek ben mi anlamıyorum bunu not defteri ile açma yok bende.

Ya hocam gittiniz yardım etmiyorsun Allah aşkına yardım edin ben çok anlamıyorum bilgisayarıma bir şey olacak diye korkuyorum.

Bilgisyara bir şey olmaz korkma o kadar ciddi bir program değil @SnowRain hocamın attığı Yusuf ipek gayet basit şekilde açıklıyor video izlediğinizden emin misin?

Edit: GoodbyeDPI da Roblox vb şeylerin doğru düzgün çalışmamasının sebebi doğru ayarlanmamış olması olabilir bende ayarları denerken yarım yamalak açılıyordu. Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun. http://192.168.1.1/ adresine gidip hiç bir şey yapmadan ekran görüntüsü atarmısın hangi modem/router'ı kullanıyorsun öğrnemek için.

Bilgisyara bir şey olmaz korkma o kadar ciddi bir program değil @SnowRain hocamın attığı Yusuf ipek gayet basit şekilde açıklıyor video izlediğinizden emin misin?

Edit: GoodbyeDPI da Roblox vb şeylerin doğru düzgün çalışmamasının sebebi doğru ayarlanmamış olması olabilir bende ayarları denerken yarım yamalak açılıyordu. Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsun. http://192.168.1.1/ adresine gidip hiç bir şey yapmadan ekran görüntüsü atarmısın hangi modem/router'ı kullanıyorsun öğrnemek için.
Ben H3600P kullanıyorum Türk Telekom Fiber.

@OverallTaken, videoda gayet basit bir şekilde anlatılmış videoyu durdurarak aynı sırayla yaparsanız çalışacaktır.
Log dosyasını açmak için not defteri uygulamasını seçmeniz lazım.

1753273813108.webp