lepistes

Çalışkan
Superonline kullanıyorum, GoodbyeDPI Discord kapandığından beri kullanıyorum. Bir gün internetimiz kesildi ve geri geldiğinde GoodbyeDPI bir daha çalışmamaya başladı, bildiğim her türlü metodu denedim ama GoodbyeDPI'ı açmayı başarsam bile internetim sanki bilerek yavaşlatılıyormuş gibi hiçbir siteye giremiyorum. Discord sadece web üzerinden açılıyor, açılsa bile 1500ms gibi absürt bir değer alıyorum.

Düzenleme: zapret deniyorum çalışırsa konuyu kapatacağım.

Zapret Maalesef çalışmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
Sansüronline kullanıyorum, GoodbyeDPI Discord kapandığından beri kullanıyorum. Bir gün internetimiz kesildi ve geri geldiğinde GoodbyeDPI bir daha çalışmamaya başladı, bildiğim her türlü metodu denedim ama GoodbyeDPI'ı açmayı başarsam bile internetim sanki bilerek yavaşlatılıyormuş gibi hiçbir siteye giremiyorum. Discord sadece web üzerinden açılıyor, açılsa bile 1500ms gibi absürt bir değer alıyorum.

Düzenleme: Zapret deniyorum çalışırsa konuyu kapatacağım.

Zapret maalesef çalışmadı.
Zapret normalde mükemmel bir DPI aşma yazılımı ama Superonline sağ olsun çok engelliyor, DNS değiştirip denediniz mi? Ben Router'a OpenWrt kurup zapret yükledim, bağlanan tüm ağlar DPI aşabiliyor şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zapret normalde mükemmel bir DPI aşma yazılımı ama Superonline sağ olsun çok engelliyor, DNS değiştirip denediniz mi? Ben Router'a OpenWrt kurup zapret yükledim, bağlanan tüm ağlar DPI aşabiliyor şu an.
bende keenetic modem alıp zapret kurmayı deneyeceğim yakında, şimdilik sansürle devam.

Zapret Superonline'da çalışır. Hangi argümanları denedin?
videoda gördüklerimi yaptım, çok bilmiyorum ne yaptığımı ama denedim olmadı.

Bu videoda biraz karışık anlatılmış, blockcheck sonucunun hepsini almaya gerek yok. Ayrıca başında DNS değiştirmek gerektiğinden de bahsetmemiş. Ya da ben duymadım.

Aşağıdaki videodaki gibi DNS işlemini hallettikten sonra video açıklamasından Zapret'in Türkiye ISS'leri için hazır argümanlarla oluşturulmuş Zapret Control programı var önce onu indirip Superonline seçerek dene. Olmazsa yine videodaki gibi blockcheck yapıp sonuçta çıkan argümanı kullanarak kendi dosyanı oluştur.

Superonline kullanıyorum, GoodbyeDPI Discord kapandığından beri kullanıyorum. Bir gün internetimiz kesildi ve geri geldiğinde GoodbyeDPI bir daha çalışmamaya başladı, bildiğim her türlü metodu denedim ama GoodbyeDPI'ı açmayı başarsam bile internetim sanki bilerek yavaşlatılıyormuş gibi hiçbir siteye giremiyorum. Discord sadece web üzerinden açılıyor, açılsa bile 1500ms gibi absürt bir değer alıyorum.

Düzenleme: Zapret deniyorum çalışırsa konuyu kapatacağım.

Zapret maalesef çalışmadı.

Hocam merhaba yaklaşık 4-5 gün önce benim de Superonline internetimde sıkıntılar oldu bunun üzerine modemi sıfırladım. O günden beri byedpi Discord'da starting ekranında kalmaya veya girse bile konuşma sırasında belli aralıklarla konuşmadan düşüp geri bağlanma gibi problemler yaşıyorum. Steam'de envanterime sürekli bağlantıdan dolayı girememe hatası gibi saçma hatalara sebep olmaya başladı. Ayrıca dediğiniz gibi ilk bilgisayar açılışında ilk 5 dakika internet yokmuş gibi saçma bir şekilde internet bağlantı sıkıntısı oluyor. Umarım bu olayın bir çözümü vardır.