tridyboos

Çalışkan
Dün öğle vakitlerinde Discord’a sorunsuz girebiliyordum. Ondan sonra PC’yi kapatmıştım. Bu sabah PC’yi açtım, GoodbyeDPI’ı açtım fakat Discord’a giremiyorum. Yine DPI ile girebildiğim sitelere de giremiyorum. Sonra acaba uygulama mı bozuldu dedim, SplitWire indirdim, onunla da çalışmadı. Discord yükleme ekranında takılıp kalıyor.

1767783331373.webp
1767783349680.webp
1767783367258.webp

GoodbyeDPI’da bunlar yazıyor:

Block passive: 0
Block QUIC/HTTP3: 0
Fragment HTTP: 2
Fragment persistent HTTP: 2
Fragment HTTPS: 2
Fragment by SNI: 0
Native fragmentation (splitting): 1
Fragments sending in reverse: 1
hoSt: 0
Host no space: 0
Additional space: 0
Mix Host: 0
HTTP AllPorts: 0
HTTP Persistent Nowait: 1
DNS redirect: 1
DNSv6 redirect: 1
Allow missing SNI: 0
Fake requests, TTL: fixed (fixed: 5, auto: 0-0-0, min distance: 0)
Fake requests, wrong checksum: 0
Fake requests, wrong SEQ/ACK: 0
Fake requests, custom payloads: 0
Fake requests, resend: 1
Max payload size: 1200

Opening filter
Filter activated, GoodbyeDPI is now running!

Ama bu da çalışmıyor.

İnternet sağlayıcım Türk Telekom, router olarak da Keenetic Hopper DSL kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi ile mi bağlanmaya çalışıyorsunuz? Ya da DNS ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Kafada soru işareti olmaması adına soruyorum.

Wi-Fi ile mi bağlanmaya çalışıyorsunuz? Ya da DNS ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Kafada soru işareti olmaması adına soruyorum.

Ethernet ile bağlı, masaüstü PC DNS ayarlarımı kontrol ettim. Sabahtan beridir GPT'ye soru soruyorum, çözmeye çalışıyorum. Çok denedim. Denetim Masası'ndan IPv6'yı bile kapattım çalışmadı geri açtım gibi gibi.

GoodbyeDPI çalışması için DNS ayarlarıyla uğraştıktan sonra yeniden başlatmanız gerekiyor. Onu da yaptınız mı? Durduk yere programın bozulması saçma geldi bana. Kesin bir yerlerde sıkıntı var.

GoodbyeDPI çalışması için DNS ayarlarıyla uğraştıktan sonra yeniden başlatmanız gerekiyor. Onu da yaptınız mı? Durduk yere programın bozulması saçma geldi bana. Kesin bir yerlerde sıkıntı var.

Vallahi yeniden başlattım Windows da sıfırladım, direkt ağ ayarlarını sıfırlamanın yolu var mı? Her işlemde yeniden başlatıyordum bu arada o kadar çok uğraştım ki belki çok fazla karmaşıklık olmuştur. Ne bileyim bir yerde bir şey açık veya kapalı kalmıştır artık bilemiyorum.

Hatta şu anda Riot istemcisi anca açıldı ve LoL'e giremedim öyle bir sorun var PC'de.

Vallahi yeniden başlattım Windows da sıfırladım, direkt ağ ayarlarını sıfırlamanın yolu var mı? Her işlemde yeniden başlatıyordum bu arada o kadar çok uğraştım ki belki çok fazla karmaşıklık olmuştur. Ne bileyim bir yerde bir şey açık veya kapalı kalmıştır artık bilemiyorum.

Hatta şu anda Riot istemcisi anca açıldı ve LoL'e giremedim öyle bir sorun var PC'de.

İnternet sağlayıcınız ne? Hangi paketi kullanıyorsunuz?

İnternet sağlayıcınız ne? Hangi paketi kullanıyorsunuz?

Yukarıda internet sağlayıcımı yazdım ve konuya direkt ortadan girdiğiniz açık bütün her şeyi okumanızı isteyeceğim. Yoksa zaten denemiş olduğum şeyleri söyliyceksiniz he yine de söyleyeyim Türk Telekom, paketin adını bilmiyorum. Abimin üzerine 100 Mbps VDSL.

Yukarıda internet sağlayıcımı yazdım ve konuya direkt ortadan girdiğiniz açık bütün her şeyi okumanızı isteyeceğim. Yoksa zaten denemiş olduğum şeyleri söyliyceksiniz he yine de söyleyeyim Türk Telekom, paketin adını bilmiyorum. Abimin üzerine 100 Mbps VDSL.
Pardon görmemişim ben, WARP'ı kapatın VPN çalışırken sorun yaratabiliyor.

Split yazılımı ve tüm hizmetleri kaldır manuel olarak 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak DNS ayarla GitHub goodbye DPI indir DC kaldır bir daha yükle çözülür.

Split yazılımı ve tüm hizmetleri kaldır manuel olarak 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak DNS ayarla GitHub goodbye DPI indir DC kaldır bir daha yükle çözülür.

Dediğinizi yaptım artık LoL açılıyor yani temiz bir kurulum oldu fakat Discord hala açılmıyor DNS de sorun var sanırım bilemiyorum dscordu sildim indirmek için siteye girmeye çalıştım açılmıyor site goodbydpi çalışmıyor.

Sanırım modem kaynaklı bir sorunmuş sıfırladım şimdi düzeldi ilgilendiğiniz için teşekkürler insan eve teknlojik bir şeyler aldıkca uğraşası geliyor kurcalarken DNS ile ilgili bir şeyleri bozmuşum glb :D

Son düzenleme: