tecnoemo

Başarılı
Sabah okula gitmeden önce falan Discord'a gayet sıkıntısız bir şekilde giriyordum fakat okuldan geldikten sonra Discord'a hiçbir şekilde giremedim (Roblox'a da aynı şekilde deneme amaçlı baktım). Normal tarayıcı olsun uygulamadan olsun hiç giremedim. GoodbyeDPI'yi aç kapa yaptım hatta 1.1.1.1/1.0.0.1 yerine 8.8.8.8/8.8.8.4 Google DNS'ne geçtim fakat hiçbir şekilde sorun çözülmedi. Eğer sizde de bu sorun varsa başımızdakiler DNS engelleyicilere tezgah çekmiş demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben de bu sorunu yaşıyorum, Chrome'dan bir VPN kullanarak kullanıyorum DC'yi var mı çözümü olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu çevremde yaşayanlar oldu. Biz genelde DNS'i otomatiğe çekip kaydettikten sonra tekrar DNS girerek çözüyorduk. Eğer olmazsa programı kapatıp otomatik DNS ile yeniden başlatın. Sonrasında tekrar bir farklı bir DNS girerek deneyin. Sorunun neden kaynaklandığını bilmediğimiz için deneme yanılma yöntemi ile hallediyoruz.

Videoyu attığın için teşekkür ederim.
Türk telekom kullanıyorsan videoda verdiğim hazır parametreyi kullan direkt. Blockcheck adımını atlayabilirsin bu parametre Turk Telekomda işe yarıyor %90. Olmazsa blockcheck yaparsın. Önden de bir YogaDNS, NextDNS, Cloudflare 1.1.1.1 gibi sağlam (DoH) DNS değiştirme araçları kullan.

Kod:
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=4

Türk telekom kullanıyorsan videoda verdiğim hazır parametreyi kullan direkt. Blockcheck adımını atlayabilirsin bu parametre Turk Telekomda işe yarıyor %90. Olmazsa blockcheck yaparsın. Önden de bir YogaDNS, NextDNS, Cloudflare 1.1.1.1 gibi sağlam (DoH) DNS değiştirme araçları kullan.

Kod:
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=4
Ben GoodbyeDPI'yi kullanırken Ağ ayaları < bağdaştırıcı seçeneklerinden doğru İnternet Protokolü 4'ün özellikerine girip oradan İP adresimi girip birde Cloudflare DNS adresini girip öyle kullanıyorum.