Ben GoodbyeDPI'yi kullanırken Ağ ayaları < bağdaştırıcı seçeneklerinden doğru İnternet Protokolü 4'ün özellikerine girip oradan İP adresimi girip birde Cloudflare DNS adresini girip öyle kullanıyorum.
O da işe yarar yüksek ihtimalle ama bazen DNS zehirlenmesi olabiliyor ona karşılık daha güvenli DNS protokolleri kullanmak gerekebiliyor.

Anladım farklı bir yöntem ben sadece DNS girerek kullanıyorum ve halen çalışıyor. Dün sırf bunlarla uğraşmamak için OpenWrt destekli Router aldım ve Zapret kurdum.

Anladım farklı bir yöntem ben sadece DNS girerek kullanıyorum ve halen çalışıyor. Dün sırf bunlarla uğraşmamak için OpenWrt destekli Router aldım ve Zapret kurdum.
Doğrudur hocam bende de o şekilde düz DNS girince çalışıyor ama ben tavsiye ederken açık kapı bırakmamak için DoH tavsiye ediyorum.

GoodbyeDPI kullanmaya devam etmek istiyorsan 53 portu dışında çalışan standart bir DNS sunucusu kullanan bir provider lazım.

Yandex ve Quad9 var sadece.
Yandex 1253 portunda çalışıyor.
Quad9 9953 portunda çalışıyor.

--Set-ttl 3 --DNS-addr 9.9.9.9 --DNS-port 9953.
--Set-ttl 3 --DNS-addr 77.88.8.8 --DNS-port 1253.

GoodbyeDPI kullanmaya devam etmek istiyorsan 53 portu dışında çalışan standart bir DNS sunucusu kullanan bir provider lazım.

Yandex ve Quad9 var sadece.
Yandex 1253 portunda çalışıyor.
Quad9 9953 portunda çalışıyor.

--Set-ttl 3 --DNS-addr 9.9.9.9 --DNS-port 9953.
--Set-ttl 3 --DNS-addr 77.88.8.8 --DNS-port 1253.
Yok ya devam etmek istemiyorum artık son zamanlarda fazla sorun yaşıyordum bu bardağı taşıran oldu.

Hocam videonuzdaki gibi Cloudflare'in WARP değilde 1.1.1.1 ayarına geçtim fakat blockcheck fail oluyor videoda olduğu gibi olmuyor.
Technopat'ta da benzer bir konu gördüm, Turk telekom bir şeyleri güncellemiş olabilir. Diğer alternatif ByeDPI için kullanımı otomatikleşen bir program yapmıştım tek tıkla deneyebilirsin istersen onu atabilirim.

Türk telekom kullanıyorsan videoda verdiğim hazır parametreyi kullan direkt. Blockcheck adımını atlayabilirsin bu parametre Turk Telekomda işe yarıyor %90. Olmazsa blockcheck yaparsın. Önden de bir YogaDNS, NextDNS, Cloudflare 1.1.1.1 gibi sağlam (DoH) DNS değiştirme araçları kullan.

Kod:
--dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=4
Bende Roblox Çalıştı ancak discorda zor girdi. (Türktelekom ama modem sansüronline'ın kullandığı Huawei.)

@alimali Hocam pes etmedim Zapret'i tıpkı videonuzdaki gibi yaptım ve şu an sorunsuz bir şekilde Discord'a girebiliyorum. Çok teşekkür ederim böyle alternatif bir çözüm sunduğunuz için.