Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Rus kullanıyorsanız turkey olanı indirin bende de Rus çalışmıyor 3 gündür turkey ile sorunsuz kullanıyorum.Alternatif 1-2-3-4-5-6 hepsini denedim, DNS değiştirerek de denedim ama Discord açılmıyor. Sorun nerede, neyi yanlış yapıyorum?
emilbreivik
Uzman
DNS yerine WARP'da kullanabilirsiniz. Discord kapandığı ilk zamanlarda ben bu DNS olaylarında çok fazla sorun yaşadım. Hiçbir zaman düzgün çalışmıyordu, o yüzden WARP kullanmaya başladım. Discord kullanacağım zaman hep onu açarım, hiç de sorun yaşamadım şimdiye kadar. Warp+ almıştım hatta 10 TL civarına geçen ay.
dewberry
Üstün
GoodbyeDPI DNS servisi degil, Deep Package Inspection ile engellenen siteleri indiregandi yapip ozgur yapiyor. ISP'ler DPI ile (IP ile karismasin, gunumuzde ayni IP'yi kullanan cokca servis var, yani 1 servis engelliyecegim diye 99 tane sorun olmayan servisi engelleyebilirsin.) senin isteklerinin gelen ve giden paketlerini inceleyip siteyi taniyor ve sitenin hakkinda bir uygulama var mi bunu tariyor. Eger BTK tarafindan yasakli ise paket iletisimini engelliyorken sorun yoksa izin veriyor. Bu hizmet ise paketlerin icerigini degistirerek bu yasaktan siyrilmani sagliyor. Yani DNS veya VPN ile alakasi yok.DNS yerine WARP'da kullanabilirsiniz. Discord kapandığı ilk zamanlarda ben bu DNS olaylarında çok fazla sorun yaşadım. Hiçbir zaman düzgün çalışmıyordu, o yüzden WARP kullanmaya başladım. Discord kullanacağım zaman hep onu açarım, hiç de sorun yaşamadım şimdiye kadar. Warp+ almıştım hatta 10 TL civarına geçen ay.
DNS ile zaten site engelini asamazsin genelde. En fazla bir site ile daha hixli ve guvsnli iletisim kurarsin ki caanim ulkemde cogu DNS sansuronline vb. ISP'ler tarafindan engelli.
Thrkiye forkunu kullan.Alternatif 1-2-3-4-5-6 hepsini denedim, DNS değiştirerek de denedim ama Discord açılmıyor. Sorun nerede, neyi yanlış yapıyorum?
Son düzenleme:
blockdz
Uzman
Alternatif 1-2-3-4-5-6 hepsini denedim, DNS değiştirerek de denedim ama Discord açılmıyor. Sorun nerede, neyi yanlış yapıyorum?
Türk Telekom'dayım, bende de birkaç hafta önce çalışmamaya başladı. Zapret deneyin bir de o çalışıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye için olan sürümünü kullanıyorsunuz değil mi?Alternatif 1-2-3-4-5-6 hepsini denedim, DNS değiştirerek de denedim ama Discord açılmıyor. Sorun nerede, neyi yanlış yapıyorum?