Detaylar
Kim cevapladı?bilgisayarlarımız aynı odada aynı interneti kullanıyoruz. Daha öncesinde çalışıyordu. Arkadaşıma cihazı götürdüm. Bilgisayara format attık. Onun evinde goodbyedpi yükledik. Discord açıldı. Fakat kendi evimde yine çalıştırmak istedim. maalesef Discord açılmıyor.Kullandığınız şirket farklı mı? Önceden GoodbyeDPI'nız çalışıyor muydu? GoodbyeDPI Turkey mi kullanıyorsunuz yoksa orijinalini mi?
Josh
Uzman
Bilgisayarlarımız aynı odada aynı interneti kullanıyoruz. Daha öncesinde çalışıyordu. Arkadaşıma cihazı götürdüm. Bilgisayara format attık. Onun evinde GoodbyeDPI yükledik. Discord açıldı. Fakat kendi evimde yine çalıştırmak istedim. Maalesef Discord açılmıyor.
Antivirüs programı varsa kaldırın GoodbyeDPI engelliyor. Ve GoodbyeDPI turkey sürümünü kurmadıysanız çalışmaz
indirdiğim sürümde turkey_dnsredir cmd dosyasını çalıştırıyorum. En başta dediğim gibi bilgisayara format attık ilk olarak programı yükledim. arkadaşımın evinde sorunsuz çalıştı. antivirüs programı kullanmıyorum. Kendi evimdeki ev internetim ile kullanmaya çalıştığımda discorda giriş sağlayamıyorum.Antivirüs programı varsa kaldırın GoodbyeDPI engelliyor. Ve GoodbyeDPI turkey sürümünü kurmadıysanız çalışmaz
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-