Evde kullandığım internet ile GoodbyeDPI çalışmıyor. Arkadaşımın evindeki internet ile çalıştırdığımda sorunsuz şekilde kullanım sağlayabiliyorum. Bu konu hakkında yardımcı olursanız minnettar kalırım.
bilgisayarlarımız aynı odada aynı interneti kullanıyoruz. Daha öncesinde çalışıyordu. Arkadaşıma cihazı götürdüm. Bilgisayara format attık. Onun evinde goodbyedpi yükledik. Discord açıldı. Fakat kendi evimde yine çalıştırmak istedim. maalesef Discord açılmıyor.
Bilgisayarlarımız aynı odada aynı interneti kullanıyoruz. Daha öncesinde çalışıyordu. Arkadaşıma cihazı götürdüm. Bilgisayara format attık. Onun evinde GoodbyeDPI yükledik. Discord açıldı. Fakat kendi evimde yine çalıştırmak istedim. Maalesef Discord açılmıyor.
indirdiğim sürümde turkey_dnsredir cmd dosyasını çalıştırıyorum. En başta dediğim gibi bilgisayara format attık ilk olarak programı yükledim. arkadaşımın evinde sorunsuz çalıştı. antivirüs programı kullanmıyorum. Kendi evimdeki ev internetim ile kullanmaya çalıştığımda discorda giriş sağlayamıyorum.