GoodbyeDPI ile Chrome'da Discord'a girebiliyorum ama PC'den uygulamaya giremiyorum, ne denediysem olmadı.

Discord otomatik açılınca sıkıntı yapıyor. DPI'dan sonra açın, eğer hala olmuyorsa muadil bakın. Kuzenimde de DPI çalışmıyor, kendi DNS ayarı yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI her internet sağlayıncısında çalışmayabiliyor o yüzden alternatifleri var. İndirdiğiniz RAR dosyasının içinde muhtemelen birden fazla alternatif seçenekler vardı diğer alternatifleri de deneyebilir misin?
Mesela arkadaşım evinde benim kullandığım versiyon işe yaramıyor kaldırıp farklı bir alternatifi indirince çalışıyor o alternatifde benim evde çalışmıyor eskisini tekrar kuruyorum.

GoodbyeDPI her internet sağlayıncısında çalışmayabiliyor o yüzden alternatifleri var. İndirdiğiniz RAR dosyasının içinde muhtemelen birden fazla alternatif seçenekler vardı diğer alternatifleri de deneyebilir misin?
Mesela arkadaşım evinde benim kullandığım versiyon işe yaramıyor kaldırıp farklı bir alternatifi indirince çalışıyor o alternatifde benim evde çalışmıyor eskisini tekrar kuruyorum.

Denedim çalışmıyor.

Doğru parametre ayarını yapamamışsındır şöyle yapalım zapret kullan daha güzel bir altarnatif.

1771449855747.webp

Zapreti de denedim çalışan hiçbir konfigürasyon bulamadı.