Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 4 Kasım 2024 #1 Görseldeki hatayla karşılaşıyorum ne yapmam lazım?
Çözüm Recep Baltaş 4 Kasım 2024 Yönetici olarak bir komut satırı (CMD) çalıştırın ve komutları tek tek girin: sc stop windivert sc delete windivert Eski sürücü GoodbyeDPI'ın eski sürümünden kaldırılacak ve yeni sürüm GoodbyeDPI 0.2.3rc1 hatasız başlayacaktır. Eğer komut girmek istemezseniz bunun için yapılmış cmd dosyasını da programın kök dizininde bulabilirsiniz: service_remove.cmd
Yönetici olarak bir komut satırı (CMD) çalıştırın ve komutları tek tek girin: sc stop windivert sc delete windivert Eski sürücü GoodbyeDPI'ın eski sürümünden kaldırılacak ve yeni sürüm GoodbyeDPI 0.2.3rc1 hatasız başlayacaktır. Eğer komut girmek istemezseniz bunun için yapılmış cmd dosyasını da programın kök dizininde bulabilirsiniz: service_remove.cmd
cryting Üyecik Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 15 Mart 2025 #11 Recep Baltaş dedi: Yönetici olarak bir komut satırı (CMD) çalıştırın ve komutları tek tek girin: sc stop windivert sc delete windivert Eski sürücü GoodbyeDPI'ın eski sürümünden kaldırılacak ve yeni sürüm GoodbyeDPI 0.2.3RC1 hatasız başlayacaktır. Eğer komut girmek istemezseniz bunun için yapılmış CMD dosyasını da programın kök dizininde bulabilirsiniz: service_remove.cmd Genişletmek için tıkla... Hizmet başlatılamadı diyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Yönetici olarak bir komut satırı (CMD) çalıştırın ve komutları tek tek girin: sc stop windivert sc delete windivert Eski sürücü GoodbyeDPI'ın eski sürümünden kaldırılacak ve yeni sürüm GoodbyeDPI 0.2.3RC1 hatasız başlayacaktır. Eğer komut girmek istemezseniz bunun için yapılmış CMD dosyasını da programın kök dizininde bulabilirsiniz: service_remove.cmd Genişletmek için tıkla... Hizmet başlatılamadı diyor.
KS KS Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 31 Mart 2025 #12 cryting dedi: Hizmet başlatılamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Alttaki kodu gir daha sonra üstteki kodu gir bende öyle olmuştu. Artı 0 Eksi
cryting dedi: Hizmet başlatılamadı diyor. Genişletmek için tıkla... Alttaki kodu gir daha sonra üstteki kodu gir bende öyle olmuştu.
R Ruzgarzor Üyecik Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 24 Eylül 2025 #13 Abi yaptım da olmadı. -5'ti, 9 yaptım olmadı. Sonra da 5 yaptım, yine olmadı. Abi yaptım da olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 25 Eylül 2025 #14 Bunu kullan: https://github.com/cagritaskn/SplitWire-Turkey/releases Artı 0 Eksi