Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaki klasörün içerisinde neler var, paylaşır mısınız? Komut dosyası exe olmamalı. Klasöre ayıkladıktan sonra sağ tık ile yönetici olarak çalıştırın. İlgili komut dosyası
service_install_dnsredir_turkey şeklinde olmalı.Hocam sanırsam problemi bulduk. Arkadaş linkten dosyaları indirdiğinde sisteme WinRAR olarak düşmemiş, PC direkt dosya halinde indirmiş. Bilgisayarda WinRAR olmadığını söylüyor, onu yükleyip öyle yapmasını söyledim. Dosyayı silmiş o yüzden resim atamazmış.
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki, yüklesin o hâlde ve daha sonra klasöre ayıkladıktan sonra belirttiğim şekilde açmayı deneyin. Diğer türlü yönetici olarak çalıştıramazsınız. Bazı durumlarda Defender engel olabiliyor, böyle bir senaryoda adımları tekrar değerlendirelim.Hocam sanırsam problemi bulduk. Arkadaş linkten dosyaları indirdiğinde sisteme Win RAR olarak düşmemiş, PC direkt dosya halinde indirmiş. Bilgisayarda Win RAR olmadığını söylüyor, onu yükleyip öyle yapmasını söyledim. Dosyayı silmiş o yüzden resim atamazmış.
Tamamdır hocam, WinRAR kurup tekrardan yüklemesini bekliyoruz.Peki, yüklesin o hâlde ve daha sonra klasöre ayıkladıktan sonra belirttiğim şekilde açmayı deneyin. Diğer türlü yönetici olarak çalıştıramazsınız. Bazı durumlarda Defender engel olabiliyor, böyle bir senaryoda adımları tekrar değerlendirelim.
- Makaleler
- 8
WinRAR kurmasına gerek yoktu hocam. Windows'un kendi özelliği var artık. Arşivden çıkartması gerekiyordu. Görselde gözüktüğü üzere dosyalar arşivin içinde.WinRAR kurduktan sonra yapınca düzeldi hocam. Arkadaş bilgisayarda WinRAR olmadığını bilmiyormuş.
İkimizde PC'ye yeni geçtik hocam, pek bilgimiz yok. Ben 8 sene önce babamın laptopu kullanıyordum. O zamanlardan kalan şeylerden yola çıkarak tahmin ettim sorunu, daha önceden de benzer şekilde çözenler olmuş. Aynı zamanda Recep Baltaş'ın videosunda da WinRAR olduğu için direkt o şekilde denedik. Zaten sonra sorun kalmadı.WinRAR kurmasına gerek yoktu hocam. Windows'un kendi özelliği var artık. Arşivden çıkartması gerekiyordu. Görselde gözüktüğü üzere dosyalar arşivin içinde.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-