Evet güvenilir, bu arada Kaspersky kullanan kişiler de virüs algılıyor çünkü Kaspersky, Rus yönetimine çalışıyor. GoodbyeDPI da Rusya'daki yasakları aşmak için çıkarılmış bir program.
Detaylar
Kim cevapladı?messigoatgerisiyok
Uzman
Evet güvenilir, bu arada Kaspersky kullanan kişiler de virüs algılıyor çünkü Kaspersky, Rus yönetimine çalışıyor. GoodbyeDPI da Rusya'daki yasakları aşmak için çıkarılmış bir program.
Daha cok ESET nod 32 kullanıyorum hocam.
Basic bir kullanımı var ve parayla dağıtılan VPN servisleri kadar karmaşık/paralı da değil. Açıyorsun ve aşağı bırakıyorsun o kadar. Kullanımı rahat bir yazılım.
Son düzenleyen: Moderatör:
messigoatgerisiyok
Uzman
Herkese teşekkürler şimdi Recep hocamın videosundan bakıp hemen indireceğim.
Aynen. Dosya açıklamasında bulunan o URL yüzünden bazılarının kafası karışıyor.Mining ile ilgili dedikleri dosya bu yüksek ihtimalle.
Eki Görüntüle 131828
Yazıların mining ile ilgisi yok. Orada yazanlar programın sahibinin Bitcoin cüzdanı, bağış yapılması için yazılmış şeyler.
Rahatsız eden o ifade bir kod içeriği değil, varsayın ki GoodbyeDPI nin adı. Yani sakıncalı değil.
Başka bir konuda şu yorumu yapmıştım.
O ifade yüzünden ben daha güvenilir buldum. Zira sakıncalı bir yazılım üreten kişi dosya açıklamasına öyle bir şey yazmaz hatta sakıncalı sanılacak veya olan şeyi mümkün olan en derine gömer.
cempehlivan
Uzman
Rehberi mevcut:
messigoatgerisiyok
Uzman
Boyle yaziyor ne yapmaliyim hocam.
Yine de çalıştırın. Bir sorun yok, merak etmeyin.
messigoatgerisiyok
Uzman
Tamamdır hocam hemen oyle diyeyim.
Sizde boyle bir ekran ciktimi hocam?
Tamamdır hocam hemen oyle diyeyim.
Sizde boyle bir ekran ciktimi hocam?
Ben SmartScreen vs. kapattığım için çıkmıyor. Program ağ kontrol ettiği için uyarıyı çıkarmış olabilir.