kolxa86
Uzman
Konu Başlıkları Gizle
Maalesef işe yaramıyor.
GoodbyeDPI + BlackOps6 Sorunu Yaşayanlar İçin Deneyim Paylaşımı
Birçok arkadaşımın, GoodbyeDPI ile BlackOps6'yı aynı anda kullanamadıklarını söylediğini gördüm. Ben de aynı sorunu yaşamıştım. Ancak farkında olmadan bu problemi çözmüş olabilirim. Benim yaptığım adımları paylaşmak istedim; belki sizde de işe yarar.GoodbyeDPI'ın service_install_dnsredir_turkey sürümünü kullanıyordum. Bu sürümde, içine gömülü olarak gelen Yandex DNS nedeniyle DNS leak problemi yaşıyordum. Bu durumdan rahatsız olduğum için alternatif bir çözüm aradım ve NextDNS'i denemeye karar verdim. (Not: Ücretsiz kullanımda aylık 300.000 sorgu limiti var.)
Yaptığım Değişiklikler
NextDNS kurulum sayfasında verilen DNS sunucularından ilkini aldım.- GoodbyeDPI içindeki service_install_dnsredir_turkey dosyasını düzenleyerek, içindeki Yandex DNS adresini, aldığım NextDNS adresiyle değiştirdim.
- Bilgisayarımın IPv4 DNS ayarları kısmına da aynı NextDNS adreslerini manuel olarak ekledim.
Bu ayarlarla birlikte GoodbyeDPI kullanırken BlackOps6'ya sorunsuz bir şekilde girebildim. Bu yöntemin herkeste çalışacağına dair garanti veremem ama bende işe yaradı, sizde de çözüm olabilir diye paylaşmak istedim. Eğer çözüme erişemezseniz, yandex gibi iğrenç bir dns hizmetinden kurtulmuş olursunuz.
Son düzenleme: