Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

whsnsxjskx

Uzman
Merhaba, GoodbyeDPI ile CoD'a giremiyorum, bir yolu yok mu? Nasıl oynarım? Discord'la beraber bypass edemez miyim? Cloudflare WARP Zero Trust özelliği ile oynayabiliyorum ama Discord çok yavaş çalışıyor, çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, GoodbyeDPI ile CoD'a giremiyorum, bir yolu yok mu? Nasıl oynarım? Discord'la beraber bypass edemez miyim? Cloudflare WARP Zero Trust özelliği ile oynayabiliyorum ama Discord çok yavaş çalışıyor, çözümü var mı?

GoodbyeDPI unut, riskli.
Cloudflare WARP Zero Trust split tunnel CoD çalışır, Discord hızlı kalır.

Artı -2 Eksi

GoodbyeDPI ile CoD açamazsın, oyun anti cheat yüzünden paketleri reddediyor.
Cloudflare WARP kullamak daha avantajlı DPI'a göre
WARP üzerinden çalışır, Discord falan geri kalanı hız sorunu bırakmaz araştırman gerek biraz.

Artı -3 Eksi
Ben bunu kullanıyorum sorun yaşamıyorum hiç bir şeyde.

Çözüm

Çağrının kurduğu GoodbyeDPI'lar oyun kaybetmeye yönelik hayvan kadar delay ekleyen GoodbyeDPI ayarları ve aşırı çöp, pinginiz iyi olur ama çok fazla delay yersiniz ondanda kaynaklanıyor olabilir.