Detaylar
Kim cevapladı?emiryuksel
Yetkin
Hangi sürümü kullanıyorsunuz link gönderebilir misiniz?
SadeceZinzap
Uzman
Buradan canary sürümünü indirip deneyin çünkü bende aynı sorunu yaşıyordum ve canary sürümünü indirince düzeltmiştim, hala çalışmazsa 1.1.1.1 WARP kullanabilirsiniz.
Hangi sürüm derken hocam? Anlamadım. İnternet sitesinden indirip deniyorum direkt. En son sürüm sanırım.Hangi sürümü kullanıyorsunuz link gönderebilir misiniz?
Canary sürümü işe yaramadı hocam. Tam olarak nasıl çözmüştünüz? Sadece canary sürümünü mü indirdiniz?Buradan canary sürümünü indirip deneyin çünkü bende aynı sorunu yaşıyordum ve canary sürümünü indirince düzeltmiştim, hala çalışmazsa 1.1.1.1 WARP kullanabilirsiniz.
SadeceZinzap
Uzman
Evet, bu arada GoodbyeDPI'ya ayar çektiniz mi? Techolay'ın kanalında öğretici videosu vardı bir de onu deneyin.Canary sürümü işe yaramadı hocam. Tam olarak nasıl çözmüştünüz? Sadece canary sürümünü mü indirdiniz?
Onu izleyerek yaptım zaten. Ayar çekme gibi bir yöntem yoktu ama videoda. Sadece indirip çalıştırdım.Evet, bu arada GoodbyeDPI'ya ayar çektiniz mi? Techolay'ın kanalında öğretici videosu vardı bir de onu deneyin.
SadeceZinzap
Uzman
5'i 9 yapma gibi bir ayarı vardı onu yapmadınız mı?Onu izleyerek yaptım zaten. Ayar çekme gibi bir yöntem yoktu ama videoda. Sadece indirip çalıştırdım.
Norasu
Gelişen
Selamlar. Aynı sorunu yaşıyorum. Goodbyedpi ile normalde dün geceye kadar hiç sorun yaşamıyordum. bir sorundan dolayı bilgisayarı resetledim, ve sonrasında discord hata mesajı vermeye başladı. Tarayıcıda vb. giriyorum goodbyedpi çalışıyor hiç bir sorun yok. Sadece discord uygulaması sorunlu.
Bir çözüm öneriniz var mıdır?
Saygılarımla.
Bir çözüm öneriniz var mıdır?
Saygılarımla.
Dosya Ekleri
Videoda öyle bir şey yok. Ben Türkiye için özel olanı kullanıyorum o yüzden sanırım.5'i 9 yapma gibi bir ayarı vardı onu yapmadınız mı?
SadeceZinzap
Uzman
Şunu izlediğinize emin misiniz?Videoda öyle bir şey yok. Ben Türkiye için özel olanı kullanıyorum o yüzden sanırım.