Çözüldü GoodbyeDPI kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

quartexx

Gelişen
DoH (DNS ove HTTPS) ayarladığınız için olabilir. Servis olarak yüklemediğiniz sürece çalışmaz. Her operatörde Deep Packet Inspection yok. Hepsi iktidar partisinin arka bahçesi değil.

İnternet sağlayıcım TurkNet Recep abi, yaptığım tek işlem ağ bağdaştırıcısından DNS'i manuel seçip 1.1.1.1 ayarlamaktı. Sadece DNS'i değiştirip GoodbyeDPI'ı kullanmasam da girebilecek miyim? Tam anlamadım üzgünüm

DNS'i kaldırdım ve giremiyorum teşekkürler Recep Abi. TurkNet'e de ayrıyeten teşekkürler
Merhabalar banada yardımcı olabilir misiniz acaba ben hala da çözüm sağlayamadım riot oyunlarına giriş yapamıyorum bir yerlerde açık kaldı.

Muhtemelen evet. DNS kaldırıp dene istersen.
Muhtemelen evet. DNS kaldırıp dene istersen.
Bende Service_Remove kullandım. DPİ bulunan dosyayı komple sildim pc restartladım fakat hala açık riot oyunlarına giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…