Programı GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) üzerinden Recep Baltaş'ın videosunda olan şekilde kullandım. Programı service_remove üzerinden kapatmayı deniyorum kapanmıyor. Görev Yöneticisi'nden Hizmetler'e baktım fakat gözükmüyor. Bilgisayara restart attığıma rağmen program bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu programı nasıl kapatabilirim?
DoH (DNS ove HTTPS) ayarladığınız için olabilir. Servis olarak yüklemediğiniz sürece çalışmaz. Her operatörde Deep Packet Inspection yok. Hepsi iktidar partisinin arka bahçesi değil.
DoH (DNS ove HTTPS) ayarladığınız için olabilir. Servis olarak yüklemediğiniz sürece çalışmaz. Her operatörde Deep Packet Inspection yok. Hepsi iktidar partisinin arka bahçesi değil.
İnternet sağlayıcım TurkNet Recep abi, yaptığım tek işlem ağ bağdaştırıcısından DNS'i manuel seçip 1.1.1.1 ayarlamaktı. Sadece DNS'i değiştirip GoodbyeDPI'ı kullanmasam da girebilecek miyim? Tam anlamadım üzgünüm
Bende Service_Remove kullandım. DPİ bulunan dosyayı komple sildim pc restartladım fakat hala açık riot oyunlarına giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?