Programı GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) üzerinden Recep Baltaş'ın videosunda olan şekilde kullandım. Programı service_remove üzerinden kapatmayı deniyorum kapanmıyor. Görev Yöneticisi'nden Hizmetler'e baktım fakat gözükmüyor. Bilgisayara restart attığıma rağmen program bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu programı nasıl kapatabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Muhtemelen evet. DNS kaldırıp dene istersen.
Nasıl çalışıyor mesela? Nerede çalıştığını görüyorsunuz?
Dc'ye giriş yapabiliyorum bilgisayara restart attığıma rağmen.Nasıl çalışıyor mesela? Nerede çalıştığını görüyorsunuz?
DoH (DNS ove HTTPS) ayarladığınız için olabilir. Servis olarak yüklemediğiniz sürece çalışmaz. Her operatörde Deep Packet Inspection yok. Hepsi iktidar partisinin arka bahçesi değil.
DoH (DNS ove HTTPS) ayarladığınız için olabilir. Servis olarak yüklemediğiniz sürece çalışmaz. Her operatörde Deep Packet Inspection yok. Hepsi iktidar partisinin arka bahçesi değil.
İnternet sağlayıcım TurkNet Recep abi, yaptığım tek işlem ağ bağdaştırıcısından DNS'i manuel seçip 1.1.1.1 ayarlamaktı. Sadece DNS'i değiştirip GoodbyeDPI'ı kullanmasam da girebilecek miyim? Tam anlamadım üzgünüm
Muhtemelen evet. DNS kaldırıp dene istersen.
Merhabalar banada yardımcı olabilir misiniz acaba ben hala da çözüm sağlayamadım riot oyunlarına giriş yapamıyorum bir yerlerde açık kaldı.DNS'i kaldırdım ve giremiyorum teşekkürler Recep Abi. TurkNet'e de ayrıyeten teşekkürler![]()
Bende Service_Remove kullandım. DPİ bulunan dosyayı komple sildim pc restartladım fakat hala açık riot oyunlarına giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı