Discord'da arkadaşlarla konuşuyorum o yüzden GoodbyeDPI kullanmam gerek ama Kaspersky hiçbir şekilde izin vermiyor kullanmama. Çözemedim silmek mantıklı mı? Üyeliğim var VPN'i açıyorum VPN de çok öyle fena değil ama ping yapıyor Valorant'ta falan. Ne yapayım sizce? Bir de bunu çözebilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Kaspersky'da istisnalara ekleyin.
eusea
Becerikli
İstisnalarda olmuyor işte hocam ekledim defalarca her şeyini ekledim hiçbir şekilde çalıştırmıyor.
eusea
Becerikli
Kaspersky’nin Oyun VPN’ini denediniz mi?İstisnalarda olmuyor işte hocam ekledim defalarca her şeyini ekledim hiçbir şekilde çalıştırmıyor.
Denedim oda pingimi yükseltiyor.
- Makaleler
- 5
Kaspersky Rus hükümetiyle çok iyi anlaşıyor. GoodByeDPI Rus hükümetinin sansürlerini aşmak için yazılmış bir program olduğu için hâliyle Kaspersky engelliyor, bir türlü kullanmaya izin vermiyor. Alternatif bir antivirüs kullanabilirsiniz. Ya da SplitWire adlı bölünmüş tünelleme yazılımını kullanmayı deneyebilirsiniz ancak yüksek ihtimalle Kaspersky onu da engelleyecektir.
Edit: Kaspersky Standart kullanıcısı olarak SplitWire-Turkey yazılımının kurulum dosyasını tarattım, sonuç negatif. Sanırım bu yazılımı engellemiyor. Siz de GoodByeDPI yerine bunu deneyin.
Edit: Kaspersky Standart kullanıcısı olarak SplitWire-Turkey yazılımının kurulum dosyasını tarattım, sonuç negatif. Sanırım bu yazılımı engellemiyor. Siz de GoodByeDPI yerine bunu deneyin.
Kaandrick Lamar
Yetkin
SplitWire-Turkey'i engellemiyor, kullanabilirsiniz.
Kaspersky Rus hükümetiyle çok iyi anlaşıyor. GoodByeDPI Rus hükümetinin sansürlerini aşmak için yazılmış bir program olduğu için hâliyle Kaspersky engelliyor, bir türlü kullanmaya izin vermiyor. Alternatif bir antivirüs kullanabilirsiniz. Ya da SplitWire adlı bölünmüş tünelleme yazılımını kullanmayı deneyebilirsiniz ancak yüksek ihtimalle Kaspersky onu da engelleyecektir.
Bunun virüs olma ihtimalı var mı hocam?
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-