Kaspersky, DPI aşımı ve engel aşma konusunda maalesef kullanıcının düşmanı. Kaspersky VPN'i de dahil. Eğer imkanınız var ise farklı bir AV yazılım veya doğrudan Windows Defender kullanmaya çalışın.

Ben Kaspersky açıkken kullanıyorum, windivert64.sys diye bir dosya var onu istisnalara ekleyin. Uyarı verirse başka bir şeyden onu da istisnalara ekleyin.

Kaspersky, DPI aşımı ve engel aşma konusunda maalesef kullanıcının düşmanı. Kaspersky VPN'i de dahil. Eğer imkanınız var ise farklı bir av yazılım veya doğrudan Windows Defender kullanmaya çalışın.

Hocam benim açtığım konuyada bakar mısınız? Etiketlemiştim fakat bakmamıştınız.

Ben Kaspersky açıkken kullanıyorum, windivert64.sys diye bir dosya var onu istisnalara ekleyin. Uyarı verirse başka bir şeyden onu da istisnalara ekleyin.

Hocam benim açtığım konuyada bakar mısınız? Etiketlemiştim fakat bakmamıştınız.
Hocam ortalama altı kullanıcılar için bir dosyayı dışlamalara eklemek maalesef kabus gibi :D . Kullanıcılara WinDivert64.sys dosyasını dışlamalara eklemelerini söylemek maalesef çok verimli sonuçlar vermiyor.

Kısıt aşımı yapmak istiyorsanız ve bu sizin için bir gereklilikse maalesef Kaspersky ile yollarınızı ayırmanız gerekiyor.

SplitWire-Turkey-Setup-Windows-1.5.0.exe güncellemesini indirip kurarak tüm yöntemleri tekrar deneyebilirsiniz. Birçok hata giderildi ve yeni yöntemler eklendi. Kaspersky için ayrıca blocker overlay ekleyerek GoodbyeDPI ve Zapret sekmelerinin kullanılmasının önüne geçildi.

Hocam ortalama altı kullanıcılar için bir dosyayı dışlamalara eklemek maalesef kabus gibi :D . Kullanıcılara WinDivert64.sys dosyasını dışlamalara eklemelerini söylemek maalesef çok verimli sonuçlar vermiyor.

Kısıt aşımı yapmak istiyorsanız ve bu sizin için bir gereklilikse maalesef Kaspersky ile yollarınızı ayırmanız gerekiyor.

SplitWire-Turkey-Setup-Windows-1.5.0.exe güncellemesini indirip kurarak tüm yöntemleri tekrar deneyebilirsiniz. Birçok hata giderildi ve yeni yöntemler eklendi. Kaspersky için ayrıca blocker overlay ekleyerek GoodbyeDPI ve Zapret sekmelerinin kullanılmasının önüne geçildi.
Evet hocam haklısınız. Hatta üşenmeden tek tek goodbyedpi turkey içindeki tüm dosyaları hem güvenilir listeye hemde istisnaya aldım ancak yine çalışmadı bir kez başardım çalıştırmayı ama maksimum 2 saat çalıştı sonra gene kapandı. Mecbur kaspersky'dan vazgeçtim.