GoodbyeDPI kullandıktan sonra sitelere bağlanma hızı yavaşladı

HavaliRumuz9783

Başarılı
Merhabalar, bilgisayarımda GoodByeDPI servisi kullanıyorum. Bundan mıdır bilmiyorum fakat internet sitelerine girerken bazen Tunel Error alıyorum, ayırca olarak internet hızım 120 megabitten 80'e indi ve ms yüksek çıkabiliyor. Kısaca internet hızım yüksek olmasına rağmen keyifli bir internet deneyimi alamıyorum.

Alışveriş yaparken de sorun çıkarıyor bazı sitelere girerken de ben kullanmıyorum virüs programım tehlikeli olarak işaretlediği için sildim.

Alışveriş yaparken de sorun çıkarıyor bazı sitelere girerken de ben kullanmıyorum virüs programım tehlikeli olarak işaretlediği için sildim.
Tehlikeli bir uygulama değil, 3. parti herhangi bir uygulamayı tehlikeli olarak işaretleyebilir; zaten açık kaynak kodlu bir uygulama yani eğer bilginiz varsa kodlarına da bakabilirsiniz.

Farkli parametreler ile denemeniz lazim. Her paremetre her siteye ve internete uygun olmayabiliyor.

Tehlikeli bir uygulama değil, 3. parti herhangi bir uygulamayı tehlikeli olarak işaretleyebilir; zaten açık kaynak kodlu bir uygulama yani eğer bilginiz varsa kodlarına da bakabilirsiniz.

Evet evet doğru ama bir türlü aktif edemediğim için silmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…