lepistes

Çalışkan
Önceden ByeDPI + YogaDNS kullanıyordum ama Discord uygulama olarak çalışmıyordu. Hepsini silip baştan GoodbyeDPI kurdum ve şimdi de 930 Mbps olan internetim 400 Mbps'ye düştü. Çoğu internet indirmesinde 8-10 Mb hız alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden ByeDPI + YogaDNS kullanıyordum ama Discord uygulama olarak çalışmıyordu. Hepsini silip baştan GoodbyeDPI kurdum ve şimdi de 930 Mbps olan internetim 400 Mbps'ye düştü. Çoğu internet indirmesinde 8-10 Mb hız alıyorum.

İlginç. GoodbyeDPI internet hızını etkileyen bir şey değil, daha doğrusu bir VPN değil. Başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi?

İlginç. GoodbyeDPI internet hızını etkileyen bir şey değil, daha doğrusu bir VPN değil. Başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi?
Önceden zaten GoodByeDPI kullanıyordum bir anda çalışmayı durdunca ByeDPI a yöneldim ve şimdi tekrar kullanmak istediğimde çalıştı ama internet hızım saçma bir şekilde 400-600 mbps seviyesine düştü. Modemi tekrardan kurdum tüm dpı ayarlarını sildim yeniden yükledim Netadapterrepair ile her şeyi sıfırladım fakat internet hala bu seviyede

Sorun DPI kullananların genelinde sanırım. Splitwire kullanın.
Splitwire malesef bende çalışmadı

Netadapterrepair'i 3-4 kere daha advanced modda çalıştırdım ve düzeldi umarım tekrarlanmaz.

Son düzenleme: