Merhaba, yakın zamanda sistemime temiz kurulum yaptım. Discord kullanmak için GoodbyeDPI indirdim ama önceki kullanımımdan farklı bir şekilde kullanmak zorunda kalıyorum çünkü çalışmıyor. Temiz kurulum yapmadan önce Goodbye'ı "service_install_dnsredir_turkey" dosyasını çalıştırdıktan sonra kurulumu yapıyordum ve Discord'u kullanmak istediğimde sadece "turkey_dnsredir" dosyasını çalıştırıp arka planda bırakarak Discord'a erişim sağlayabiliyordum. Şimdi ise aynı işlemleri yaptığımda Discord'a erişim sağlayamıyorum. Kendimce bulduğum çözüm şöyle; "service_install_dnsredir_turkey" dosyasını her Discord'a girmek istediğimde çalıştırıyorum, bir tuşa basıp kurulumunu tamamladıktan sonra zaten kayboluyor ve Discord'a sorunsuz giriyorum ama kafamdaki soru şu: acaba ben bu install dosyasını her çalıştırdığımda yeniden bilgisayarıma Goodbye mı kuruyorum? Yani bu şekilde devam etmemde bir zarar var mı, ileride defalarca kez bu uygulamayı kurmuşum gibi gözüküp sistem şişer mi?
Daha net anlaşılması adına eskiden sadece bu.
Fotoğraftaki dosyayı çalıştırıp pencereyi küçültüp devam ediyordum, kapatana kadar Discord'u kullanabiliyordum.
Şimdi ise her seferinde bu.
Dosyayı çalıştırarak erişim sağlayabiliyorum.
Daha net anlaşılması adına eskiden sadece bu.
Fotoğraftaki dosyayı çalıştırıp pencereyi küçültüp devam ediyordum, kapatana kadar Discord'u kullanabiliyordum.
Şimdi ise her seferinde bu.
Dosyayı çalıştırarak erişim sağlayabiliyorum.