shi

Üyecik
GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu kullanıyorum, evimde olan bir diğer masaüstü bilgisayarımda aynı ayarlarla birlikte çalışırken evimde bulunan bir diğer Acer marka laptopumda çalışmıyor. turkey_dnsredir.exe'i çalıştırıyorum maalesef olmuyor, diğer Exe'leri de denedim. Fayda etmedi.

Laptopta çalışmadığı için format attım dün, formattan sonra çalıştı. Laptopun kendi driverlarını falan kurdum. Ertesi gün çalışmayı durdurdu. Şu anda ise çalışmıyor, masaüstü bilgisayarımda takır takır çalışırken laptopta aynı işlemleri yapmama rağmen çalışmıyor. Türk Telekom kullanıcısıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI uzun zamandır güncellenmiyor Zapret kullanabilirsiniz. Zapret bu siteye gidin, "Code>Download ZIP" üzerinden dosyayı indirin klasöre çıkartın. Sonrasında "zapret-winws" klasöründeki "service_create" dosyasını Notepad++ ile açın, aşağıdaki kodu ekleyip kaydedin.
Kod:
set ARGS=^
--wf-l3=ipv4 --wf-tcp=80 --hostspell=hoSt ^
--wf-l3=ipv4 --wf-tcp=80 --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3 ^
--wf-l3=ipv4 --wf-tcp=443 --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3
call :srvinst winws1
goto :eof

:srvinst
net stop %1
sc delete %1
sc create %1 binPath= "\"%~dp0winws.exe\" %ARGS%" DisplayName= "zapret DPI bypass : %1" start= auto
sc description %1 "zapret DPI bypass software"
sc start %1
Daha sonra "service_create" dosyasını yönetici olarak çalıştırın, bypass sorunsuz olarak çalışacaktır. Eğer bypassı durdurmak istiyorsanız, klasördeki "service_start ve service_stop" dosyaları ile işlem gerçekleştirebilirsiniz veya windows görev yöneticisinden hizmetler sekmesine gelip zapret yazın ve işleme sağ tıklayıp hizmeti durdurabilirsiniz. Tamamen silmek isterseniz de "service_del ve windivert_delete" dosyalarını yönetici olarak çalıştırıp silebilirsiniz. TurkTelekom ISS kullanıyorum yukarıdaki ayarlar bende sorunsuz çalışıyor fakat tek yapman gereken doh veya dot dns kullanman Windows ayarlarından yapılandırabilirsin. Uygulamayı kurduktan sonra klasörü silmeyin ve ek olarak windows başlangıcında otomatik olarak bypass çalışacaktır.

Acaba çok basit bir noktayı atlıyor ve yönetici olarak başlatmıyor olabilir misiniz? Daha bugün farklı bir laptop üzerine kurdum ve sorunsuz çalıştı bende aynı şekilde tt abonesiyim.

DNS'ini değiştirdin mi? 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yap.
Evet, değiştirdim. Diğer bilgisayarda değiştirmeden yapmıştım olmuştu. Laptopta olmayınca DNS'i değiştiripte denedim olmadı.
Acaba çok basit bir noktayı atlıyor ve yönetici olarak başlatmıyor olabilir misiniz? Daha bugün farklı bir laptop üzerine kurdum ve sorunsuz çalıştı bende aynı şekilde tt abonesiyim.
Yönetici olarak başlatıyorum.

GoodbyeDPI uzun zamandır güncellenmiyor Zapret kullanabilirsiniz. Zapret bu siteye gidin, "Code>Download ZIP" üzerinden dosyayı indirin klasöre çıkartın. Sonrasında "zapret-winws" klasöründeki "service_create" dosyasını Notepad++ ile açın, aşağıdaki kodu ekleyip kaydedin.
Kod:
set ARGS=^
--wf-l3=ipv4 --wf-tcp=80 --hostspell=hoSt ^
--wf-l3=ipv4 --wf-tcp=80 --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3 ^
--wf-l3=ipv4 --wf-tcp=443 --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=3
call :srvinst winws1
goto :eof

:srvinst
net stop %1
sc delete %1
sc create %1 binPath= "\"%~dp0winws.exe\" %ARGS%" DisplayName= "zapret DPI bypass : %1" start= auto
sc description %1 "zapret DPI bypass software"
sc start %1
Daha sonra "service_create" dosyasını yönetici olarak çalıştırın, bypass sorunsuz olarak çalışacaktır. Eğer bypassı durdurmak istiyorsanız, klasördeki "service_start ve service_stop" dosyaları ile işlem gerçekleştirebilirsiniz veya windows görev yöneticisinden hizmetler sekmesine gelip zapret yazın ve işleme sağ tıklayıp hizmeti durdurabilirsiniz. Tamamen silmek isterseniz de "service_del ve windivert_delete" dosyalarını yönetici olarak çalıştırıp silebilirsiniz. TurkTelekom ISS kullanıyorum yukarıdaki ayarlar bende sorunsuz çalışıyor fakat tek yapman gereken doh veya dot dns kullanman Windows ayarlarından yapılandırabilirsin. Uygulamayı kurduktan sonra klasörü silmeyin ve ek olarak windows başlangıcında otomatik olarak bypass çalışacaktır.
Dediklerini uyguladım, service_create içindekileri silmeden altına o kodu ekledim. service_create'i yönetici olarak başlattım. Dns ayarlarım ise 1.1.1.1 alternatif 1.0.0.1 olarak ayarlı. HTTPS üzerinden DNS olarak yaptım. Bir etkisi olmadı. Yine discorda giremiyorum. Aynı evdeki bilgisayarın birinin çalışıp birinin çalışmaması olunca aklıma şu geliyor. Acerin kendi diskin içerisine koyduğu driverlar var. Bu driverların bazıları etki ediyor olabilir mi? Formattan sonra çalışan DNS sonrasında çalışmadı. Driverlar ve nvidia gibi programlar dışında bir şey yapmadım.

Killer LAN_M MTRZ616 (All language)
MTK Wireless LAN_M MTRZ616 (All language)
gibi birkaç şey de kurdurttu. Bunların bir etkisi olabilir mi?

Siz nasıl bir kurulum yolu izlediniz, rica etsem anlatır mısın? Belki benim doğru olarak bildiğim yanlış yaptığım bir şey vardır. Sizin yaptığınız gibi deneyeyim birde.

Başka bir forum kaynağında yazan bir mesaj gördüm. Bunları uygulayarak sorunumu çözdüm. Asıl sorun muhtemelen Killer network service ve Killer analytics service servisleriydi. Bunları görev yöneticisinden kapattım ve oldu. Bunlar engelliyordu. Ek olarak DNS ayarlarım 1.1.1.1 1.0.0.1 olarak ayarlı. turkey_dnsredir'i ise şu şekilde ayarladım.

Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe -5 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111  --dnsv6-port 1111

POPD
POPD

Son düzenleme: