RoxyRekt
Başarılı
- Makaleler
- 1
Hocam biraz saçma olacak belki ama EasyDPI ile birlikte çalışsa nasıl olur? @RoxyRekt hocamın izni olursa tabii, yazılım kendisinin. Zapret gibi yöntem arama özelliği çok güzel olur bence. EasyDPI diye bahsettiğim program bu: https://www.techolay.net/sosyal/konu/discord-vpnsiz-kullanma-goodbyedpi-otomatik-yontem-bulma.83188/
Yanlış anlamayın sadece öneri olarak sundum, birden içime doğdu![]()
Tabii ki kullanabilirsiniz. EasyDPI'ı aslında C++ denemek için yapmıştım, hatırladığım kadarıyla birkaç sorun vardı. Açıkcası tekrar dönüp bakmayı pek düşünmüyorum, C#'da daha kolay şekilde yapılabilir.Selam, önerin için çok teşekkürler. GoodbyeDPI’daki ekstra pencere konusu tam isabet, dediğin gibi kaynak koddan hallediliyor, onu düzelteceğim. Kapatma butonunu da düşündüm aslında ama tek seferlik çalıştırmada cmd kapanınca GoodbyeDPI da gidiyor, o yüzden bilerek eklemedim, daha iyi bir yol bulursam kesin eklerim.
Hiç de saçma değil hocam, bence gayet güzel bir fikir. EasyDPI zaten işini iyi yapan bir uygulama, GoodbyeDPI’ın son sürümünü indirip çalıştırması da büyük kolaylık, @RoxyRekt izin verirse birlikte çalışmaları kullanıcılar için baya pratik olur. Notumu aldım, teşekkürler!