rhusen

Üyecik
Merhaba arkadaşlar,

WhatsApp'tan konuşmak zor gelmişti, bana GoodbyeDPI'ı önerdi sonra da gittim Recep Baltaş ın GoodbyeDPI Türkiye sürümü videosundan kurulum yaptım. Çok anlamıyorum ama ben ilk başta service ile başlayan dosyayı kurdum. Sonra Recep abideki gibi CMD ekranındaki yazılar çoğalmadı. Random bir tuşa bastım direk kapandı yazılar. Emin olamadım yine denedim. Yine direk kapandı. Sonra gittim turkey ile başlayan dosyayı kurdum. Orada da aynısı oldu. Yazılar çoğalmadı. Sonra Discord'a girmeye çalıştım girdim. Tabii bunların öncesinde Kaspersky'ı da sildim. Sonra yine bir araştırdım bunu. Pek güvenemedim sonra da silmeye çalıştım. İlk başta service remove dosyasını yönetici olarak çalıştırdım. Şu an Discord'a giremiyorum AMA birkaç sorum var:

1. Service remove dedikten sonra GoodbyeDPI benim bilgisayarımdan tamamen silinmiş midir?
  2. Ben şimdi ikisini de kurdum sanırım ikisini de ayrı yöntemlemi sileceğim?
  3. Silmeyi araştırdığımda CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp oraya sc delete SERVİSADI yazmam gerektiğini gördüm iki serviste silinemez gibi bir hata verdi
  4. Hiç bu yöntemlerle uğraşmayıp Kaspersky'ı yeniden kurup oradan direkt silebilir miyim?

1. Kaldırdı
2. Aynı ikiside, Türkiye olanda içindeki 2,3 kod değişiyor.
3.Yeniden başlat bilgisayarı öyle sil.
4.Virüs değil.

Service remove dosyasını yönetici olarak açın. Daha sonra görev yöneticisinden bunu devre dışı bırakın:

1745779239225.webp

Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp GoodbyeDPI klasörünü Shift + Delete ile silin. Bu sayede GoodbyeDPI kalıcı olarak bilgisayarınızdan kaldırılmış olacaktır.

Service remove dosyasını yönetici olarak açın. Daha sonra görev yöneticisinden bunu devre dışı bırakın:

Eki Görüntüle 144199

Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp GoodbyeDPI klasörünü Shift + Delete ile silin. Bu sayede GoodbyeDPI kalıcı olarak bilgisayarınızdan kaldırılmış olayap
acelem vardı,yaptığım şu : ilk önce service remove dosyasını yönetici olarak çalıştırıp tuşa tıkladım.sonra winrar dosyasını ve klasördeki tüm goodbyedpi la ilgili dosyaları sildim.ardından kasperskyı kurdum.sonrasında bilgisayarı yeniden başlattım.görev yöneticisini falan bilmiyordum ama şimdi baktım görev yöneticisinde program diye bir şey yok.Yaptıklarımın sonucunda bilgisayarımdan tamamen kaldırılmışmıdır??Yoksa yapmam gereken şeyler var mıdır.