Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam bu sorunun temel sebebi bence gerekli dosyaların eksik veya yanlış yerde olması. Ancak siz kaldırıp sıfırdan kurmanıza rağmen aynı hatayı aldığınızı söylüyorsunuz. O halde şöyle yapalım.
Basit bir run.bat dosyası oluşturalım.
Bu dosyayı GoodbyeDPI’nin bulunduğu klasöre kaydedip çalıştırabilirsiniz.
Kod:
@echo off
cd /d "%~dp0"
turkey_dns.exe
pause
Eskisini kaldırıp sıfırdan tekrar kurun ancak bu kez GoodbyeDPI klasörünü doğrudan C:\ diskine taşıyın. Ardından run.bat veya start.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
gorko
Çalışkan
Eskisini kaldırıp sıfırdan tekrar kurun ancak bu kez GoodbyeDPI klasörünü doğrudan C:\ diskine taşıyın. Ardından run.bat veya start.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
Önceden birkaç kez yükledim fakat sildim dosyaları kaldırmaktan bahsettiğiniz buysa, masaüstünde ve indirilenlerde çalıştırmayı denemiştim olmamıştı. Dediğiniz gibi deneyeyim.
Evet, direkt C klasörüne kurup deneyin lütfen.Önceden birkaç kez yükledim fakat sildim dosyaları kaldırmaktan bahsettiğiniz buysa, masaüstünde ve indirilenlerde çalıştırmayı denemiştim olmamıştı. Dediğiniz gibi deneyeyim.
Nereden indirdiniz hocam?Turkey versiyonundan bahsediyorum bu arada. run.bat ve start.bat dosyaları yok turkey_dnsdirden çalıştırmayı denedim fakat tekrardan olmadı.
gorko
Çalışkan
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey
Hocam bu sorunun temel sebebi bence gerekli dosyaların eksik veya yanlış yerde olması. Ancak siz kaldırıp sıfırdan kurmanıza rağmen aynı hatayı aldığınızı söylüyorsunuz. O halde şöyle yapalım.
Kod:
@echo off
cd /d "%~dp0"
turkey_dns.exe
pause
gorko
Çalışkan
Kod:@echo off cd /d "%~dp0" turkey_dns.exe pause
Bu dosyayı GoodbyeDPI'nin bulunduğu klasöre kaydedip çalıştırabilirsiniz.
ZIP'ten çıkarttım ayıkladım C: Ye hata verdiği için çalıştırınca böyle diyor.
Turkey_dnsredir. CMD mi yapmam lazım turkey_dns.exe kısmını?
X86 kısmında goodbyedpi.exe diye bir uygulamada var.
Turkey_dnsredir. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı unutmuşum bu yüzden çalışmıyormuş, şu anda çalışıyor Discord'a girebildim. Yardım için teşekkürler hocam.
Son düzenleme: