GoodbyeDPI’yi açmaya çalıştığımda CMD ekranı açılıyor ve “Sistem belirtilen yolu bulamıyor” şeklinde bir hata mesajı veriyor. İndirirken ve çalıştırırken Kaspersky kapalıydı, yani etki etmemiş olması lazım.
Hocam bu sorunun temel sebebi bence gerekli dosyaların eksik veya yanlış yerde olması. Ancak siz kaldırıp sıfırdan kurmanıza rağmen aynı hatayı aldığınızı söylüyorsunuz. O halde şöyle yapalım.
Basit bir run.bat dosyası oluşturalım.
Kod:
@echo off
cd /d "%~dp0"
turkey_dns.exe
pause
Bu dosyayı GoodbyeDPI’nin bulunduğu klasöre kaydedip çalıştırabilirsiniz.
Eskisini kaldırıp sıfırdan tekrar kurun ancak bu kez GoodbyeDPI klasörünü doğrudan C:\ diskine taşıyın. Ardından run.bat veya start.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
Eskisini kaldırıp sıfırdan tekrar kurun ancak bu kez GoodbyeDPI klasörünü doğrudan C:\ diskine taşıyın. Ardından run.bat veya start.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
Önceden birkaç kez yükledim fakat sildim dosyaları kaldırmaktan bahsettiğiniz buysa, masaüstünde ve indirilenlerde çalıştırmayı denemiştim olmamıştı. Dediğiniz gibi deneyeyim.
Önceden birkaç kez yükledim fakat sildim dosyaları kaldırmaktan bahsettiğiniz buysa, masaüstünde ve indirilenlerde çalıştırmayı denemiştim olmamıştı. Dediğiniz gibi deneyeyim.
Hocam bu sorunun temel sebebi bence gerekli dosyaların eksik veya yanlış yerde olması. Ancak siz kaldırıp sıfırdan kurmanıza rağmen aynı hatayı aldığınızı söylüyorsunuz. O halde şöyle yapalım.
Kod:
@echo off
cd /d "%~dp0"
turkey_dns.exe
pause
Bu dosyayı GoodbyeDPI’nin bulunduğu klasöre kaydedip çalıştırabilirsiniz.
Kod:
@echo off
cd /d "%~dp0"
turkey_dns.exe
pause
Bu dosyayı GoodbyeDPI'nin bulunduğu klasöre kaydedip çalıştırabilirsiniz.
ZIP'ten çıkarttım ayıkladım C: Ye hata verdiği için çalıştırınca böyle diyor.
Turkey_dnsredir. CMD mi yapmam lazım turkey_dns.exe kısmını?
X86 kısmında goodbyedpi.exe diye bir uygulamada var.
Turkey_dnsredir. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı unutmuşum bu yüzden çalışmıyormuş, şu anda çalışıyor Discord'a girebildim. Yardım için teşekkürler hocam.