GoodbyeDPI Turkey sürümünü fixledim

@THESANASATS, sıkıntı yok siz kullanmayın. Moderatör bakıp onaylamış. Kullanmak isteyen, faydalanmak isteyen indirir kullanır. GitHub'da paylaşacağım zaten birkaç güne. Geçici olarak MediaFire'a yükledim.

Konuyu kişiselleştirmenize gerek yoktu, ben size yardımcı olmak için konuyu onaylayan moderatöre raporladım. Amacımız herkese yardımcı olmak.

Al moderatörün verdiği cevap, sakin ol birazcık.

Konuyu kişiselleştirmenize gerek yoktu, ben size yardımcı olmak için konuyu onaylayan moderatöre raporladım. Amacımız herkese yardımcı olmak.

Hocam ben de aksi bir şey söylemedim ki temkinli olmakta fayda var dedim ama gördüğüm kadarıyla yamayı yapan arkadaş incnimiş bu sözlerimden hala siz kullanmayın vb diyor.

Teşekkürler. Evet, onu yapmayı düşünüyordum. Şu anlık böyle çalışınca ilk olarak bu şekilde geçici bir beta gibi yayınlayayım dedim. Yukarıda belirttiğim gibi, MediaFire şimdilik geçici. Birkaç güne GitHub'a yükleyip düzeltmeleri oradan paylaşacağım. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…