Dusan Vlahovic 1
Gelişen
@THESANASATS, sıkıntı yok siz kullanmayın. Moderatör bakıp onaylamış. Kullanmak isteyen, faydalanmak isteyen indirir kullanır. GitHub'da paylaşacağım zaten birkaç güne. Geçici olarak MediaFire'a yükledim.
Konuyu kişiselleştirmenize gerek yoktu, ben size yardımcı olmak için konuyu onaylayan moderatöre raporladım. Amacımız herkese yardımcı olmak.Arkadaşlar ne alınganlık yaptınız. Mesele benim güvenip güvenmemem değil. Siz internetten her gördüğünüz dosyayı indirmek istiyorsanız buyurun kolunuzdan tutan yok ama bu işin raconu bu değil. Zaten repo public isteyen herkes katkıda bulunabiliyor. Bir tane fork açarsın orada değişikliği görmek isteyen bilgisayarına indirmeden de görür. Dosyayı indirip kodlarına bakmayı bendebilirim. Ama sorun zaten dosyayı indirmek zorunda oluşum onu anlatamıyorum. Security 101 dostum. Üstüne üstlük şahsına hiçbir şey söylemedim hemen cellalleniyorsunuz. Nette adını sanını bilmediğim birinin yaptığı bir yamaya temkinli yaklaştım diye "yok öğrenmek isteyen bu forumda başkalarına bakam" vb agresif davranıyorsan daha çok şüphelenirim senden hiç kusura bakma dostum.
Konuyu kişiselleştirmenize gerek yoktu, ben size yardımcı olmak için konuyu onaylayan moderatöre raporladım. Amacımız herkese yardımcı olmak.
Teşekkürler. Evet, onu yapmayı düşünüyordum. Şu anlık böyle çalışınca ilk olarak bu şekilde geçici bir beta gibi yayınlayayım dedim. Yukarıda belirttiğim gibi, MediaFire şimdilik geçici. Birkaç güne GitHub'a yükleyip düzeltmeleri oradan paylaşacağım. <3Strateji-6 -5 -e 2olarak ayarlanmış. Bir sorun yok. Yanına bir de DNS ayarı ekleyin kullanıcının ekstra DNS değiştirmesine gerek kalmasın. Port 53 harici bir şey kullanmak daha iyi olur örneğin. 9.9.9.9:9953.
Sonuç olarak ayarı şöyle yapın.
-6 -5 -e 2 --dns-addr 9.9.9.9 --dns-port 9953
Niyet iyi de olsa katılıyorum, racon GitHub'dır. Naçizane tavsiyem main branch'e pull request açman veya kendi fork'unu oluşturman şeklinde olur. Tabi keyfin bilir.
Diye yazdım hocam.Yukarıda belirttiğim gibi, MediaFire şimdilik geçici. Birkaç güne GitHub'a yükleyip düzeltmeleri oradan paylaşacağım. <3