Keaxter

Başarılı
Merhaba canlarım,

Maalesef ki oturduğum semtte altyapı mevcut değildir. O yüzden alabildiğim en iyi internet 50/5 veya 7 upload.

GoodbyeDPI kullandığım için mi bilmiyorum ama yayın açtığım zaman veya DC'den yayın verdiğim zaman pingim çok çıkıyor. Aslında 5 veya 7 upload fena değil.
GoodbyeDPI sizce uploadı yiyor mudur? Veya alternatif bir yolu var mıdır?

Desteğinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba canlarım,

Maalesef ki oturduğum semtte altyapı mevcut değildir. O yüzden alabildiğim en iyi internet 50/5 veya 7 upload.

GoodbyeDPI kullandığım için mi bilmiyorum ama yayın açtığım zaman veya DC'den yayın verdiğim zaman pingim çok çıkıyor. Aslında 5 veya 7 upload fena değil.
GoodbyeDPI sizce uploadı yiyor mudur? Veya alternatif bir yolu var mıdır?

Desteğinizi beklerim.

GoodbyeDPI sadece gerektiği kadar upload kullanır. Oda çok az kullanır Discord ile bağlantı için. Ama sen download veya upload yaptığın zaman GoodbyeDPI dahil oyunlarda bile ping yükselmesi olur.

Evet ediyor turkey_dnsredir açınca indirme hızım ve upload hızım bayağı bir düşüyor önerim önce DNS yap sonra turkey_dnsredir_alternative3_superonline bunu yönetici olarak çalıştır hiç indirme upload kaybı olmuyor eğer kurduysan service remove yönetici olarak çalıştır bitsin sonra PC'yi yeniden başlat benim dediğimi yap GoodbyeDPI-0.2.3RC3-turkey kullanıyorum ben.