DrosairVRS

Başarılı
Superonline kullanıcısıyım.

Dün ani bir kararla VPN ve Warp özellikli 1.1.1.1 kapatıp GoodbyeDPI'ı açmaya karar verdim ama oynadığım bazı oyunlarda bağlantı sorunları yaşıyordum (MK11 + One Piece Bounty Rush + Gang Beasts). Ben de birisinden DNS değiştirmem gerektiğini öğrendim ve Recep Baltaş'ın DNS değiştirme videosundan değiştirdim ama yine oyunlara giremiyordum. Warp'ın normal 1.1.1.1 ayarını kullanıp oyunlara girebildim.

2 uygulamayı aynı anda kullanmam sıkıntı yaratır mı Steam hesabıma falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
DPI açınca Warp çalışmıyor bende.
hocam warp özellikli 1.1.1.1 bendede çalışmıyor dpi ile bunu açtım videodakini yapınca yine oynadığım oyunlarda bağlantı sorunu yaşıyordum warp uygulamasından bunu açtım oyunlar sorunsuz çalışıyor ama 2 uygulamayı kullanmak hesabımda sorun çıkarırmı?
1760186167591.webp

GoodbyeDPI'i servis olarak kurma, bat dosyasindan ihtiyacin oldugu zaman ac. Ikisini ayni anda acmani gerektirecek bir durum oldugunu sanmiyorum zaten.

Sadece oyuncuysan 2 uygulamayı aynı anda kullanmanı gerektirecek bir durum yok. Düz 1.1.1.1 kullan işini görür.
superonline olduğu için 1.1.1.1 düz çalışmıyor normal gdpi çalışıyor ancak bazı oyunlarda lobi kuramıyorum veya oyun açılmıyor bende warp ile gdpi yi aynı anda açınca düzeldi ama herhangi bir sıkıntı olur mu onu öğrenmek istiyorum

o tür problemlerim yok oyunlarda ban yeme korkum var sadece ping sorunu göremedim attığım fotoğraftakiler açık warpı açmazsam yukarda yazdığım oyunlarda online oynayamıyorum
1760204266791.webp
1760204276187.webp