Detaylar
Kim cevapladı?2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Yok niye sıkıntı olsun.
Bilmem merak ettim. Cevap için sağ olun.
Sorun yaratmaz. Bazı durumlarda buna mecbursunuz zaten.
Service olarak kurmaktan daha mantıklı, Ubisoft DPI ile çalışmıyor. Ondan bende manuelde kullanıyorum, giriş yaptıktan sonra açınca hata vermiyor.
Ben service_install_dnsredir_turkey açıyorum işim bitince service_remove ile kapatıyorum.
bkolik
Becerikli
Sürekli servis kurup silmek yerine, turkey_dnsredir i çalıştırın işiniz bitince çarpı ile kapatın.Ben service_install_dnsredir_turkey açıyorum işim bitince service_remove ile kapatıyorum.
Sürekli servis kurup silmek yerine, turkey_dnsredir i çalıştırın işiniz bitince çarpı ile kapatın.
Peki şu zamana kadar yaptığım servis şeklinden bir zarar gelir mi ve de turkey_dnsredir bilgisayarı kapatınca mı kapanıyor?
bkolik
Becerikli
Bir zarar geldiğini düşünmüyorum fakat boşu boşuna bilgisayara işlem yaptırıyorsunuz. Evet, cmd komut penceresi olarak açık kalıyor turkey_dnsredir olan alta alıp kullanabilirsiniz, programı çarpı ile kapattığınızda dpi kapanır. Pc kapatınca da kapanır.Peki şu zamana kadar yaptığım servis şeklinden bir zarar gelir mi ve de turkey_dnsredir bilgisayarı kapatınca mı kapanıyor?
Bir zarar geldiğini düşünmüyorum fakat boşu boşuna bilgisayara işlem yaptırıyorsunuz. Evet, CMD komut penceresi olarak açık kalıyor turkey_dnsredir olan alta alıp kullanabilirsiniz, programı çarpı ile kapattığınızda DPI kapanır. PC kapatınca da kapanır.
Ben o çarpı ile kapatabilirsiniz kısmını anlayamadım tam olarak nasıl yapılıyor?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311