Pachme
Uzman
Daha ucuza 2TB SSD yok piyasada kalitesi nasıldır bilemem.
Kalitesi hakkında yorum yapacak arkadaşlar var mı? Dosya, fotoğraf pek fazla yazma/okuma gerektirmeyen şeyler için almayı düşünüyorum.
Donanımsal olarak çok üst düzey bir disk değil ama bahsettiğin işler için işini fazla fazla görür. Fiyatı makul, alınabilir.Kalitesi hakkında yorum yapacak arkadaşlar var mı? Dosya, fotoğraf pek fazla yazma/okuma gerektirmeyen şeyler için almayı düşünüyorum.
Ne alaka? DRAM olmayan diske Windows kurulmuyor mu? Şu an DRAM'siz bir SSD'de Windows kurulu ve olumsuz hiçbir şey yaşamadım. DRAM yok diye Windows kurulmuyor algısından vazgeçmeliyiz bence artık, böyle bir şey yok.
Donanımsal olarak çok üst düzey bir disk değil ama bahsettiğin işler için işini fazla fazla görür. Fiyatı makul, alınabilir.
Ne alaka? DRAM olmayan diske Windows kurulmuyor mu? Şu an DRAM'siz bir SSD'de Windows kurulu ve olumsuz hiçbir şey yaşamadım.
Tabii ki kurulur da olsa daha iyi olur sonuçta hocam. Arkadaş birincil SSD için DRAM'li önermiş.Donanımsal olarak çok üst düzey bir disk değil ama bahsettiğin işler için işini fazla fazla görür. Fiyatı makul, alınabilir.
Ne alaka? DRAM olmayan diske Windows kurulmuyor mu? Şu an DRAM'siz bir SSD'de Windows kurulu ve olumsuz hiçbir şey yaşamadım.
Bu fiyata 2 TB DRAM'li SSD söylesene?Bu fiyata DRAM'li M.2 varken neden bunu alayım ki DRAM'siz Windows biraz yavaş oluyor kullandığım için söylüyorum gozle fark edilecek kadar anca depolama oyun için alınir.
Bu fiyata biraz zor hocam. Şu an DRAM'li en ucuz 2TB 5600TL.Bu fiyata DRAM'li M.2 varken neden bunu alayım ki DRAM'siz Windows biraz yavaş oluyor kullandığım için söylüyorum gozle fark edilecek kadar anca depolama oyun için alınir.