2426

Üstün
Makaleler
1
Google, 2 TB olan AI Pro paketlerini ücretsiz olarak 5 TB'ye güncellemeye başladı
Mail kutunuzu kontrol edebilirsiniz.
Gelen mail:

Merhaba Enes,
Google AI Pro planınız, size hiçbir ek ücret ödemeden 5 TB depolama alanı içerecek şekilde yükseltildi.

Mevcut yapay zeka avantajlarınız ve faturalarınız aynen kalacak; sadece fotoğraflarınız, belgeleriniz ve daha fazlası için size biraz daha alan sağlamak istedik.

Bunu talep etmek için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok, ek depolama alanı zaten hesabınızda mevcut.

Değerli Google AI Pro abonemiz olduğunuz için teşekkür ederiz.

— Google One ekibi
1775325403443.webp

1775325608806.webp

Cloud olarak nasıl? Bir ara depolama için düşünüyordum, hem iPhone yedek hem de fotolarım için arıyordum o yüzden iCloud+ almıştım, rezaletti. Bu kadar yavaş bir servis görmedim hayatımda. Başka servisler de denedim fakat çok pahalıya geliyordu.
Google çok dikkatimi çekiyor fakat geçmişi kirli. Tığğğk tığğk
Şimdi ne kullanıyorum? Hiçbir şey :D Yakın zamanda belki Amazon'un düşük bütçeli bir S3 alırım, kendim kurarım, belli olmaz. Bu sektör çok kafamı karıştırıyor, çok seçenek az param var :D

Öğrenci planı olduğu için kullanamayacak olmak üzüyor. Çünkü muhtemelen 1 yıllık plan bitince geri almayacağım. Ancak bunu yapma sebepleri bence milleti 5TB'yi doldurtup sonra geri paket satmak gibi geliyor.