Google 27 yaşında!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 347
  • Etiketler Etiketler
    google
Google 27 Eylül 1998 yılında kuruldu ve bugün de 27. yaş doğum gününü kutluyor. Sizce bu kadar büyük şirket olmayı hak etti mi?

Şu an hak ettiği tek şey tekellikten dolayı ikiye üçe bölünmesidir. Bunun olacağını da sanmıyorum o ayrı.

Yıllar geçtikçe ürünlerini daha kötü yaptılar "rakipsiz" oldukları için. Google'daki spam siteler yüzünden Google'ı bırakmıştım, Manifest V2 desteğini kesip reklam engelleyicileri öldürmelerinden dolayı hâlâ kızgınım zaten şu an Firefox'tayım, Youtube'a sarı dolar getirdiler hoşlarına gitmeyen bi' konu olduğunda bunu atıyorlar içerik üreticisi para kazanamıyor, Android'i gittikçe kapalı kutuya döndürüyor Android 4'ün özgürlük denkliğiyle Android 15'inki bir değil hatta APK'leri dahi sınırlayacaklarını görmüştüm gibi gibi...

Amerika'dan umudum yok ancak Avrupa çıkıp bi' "Dur" der belki saydığım çoğu hamleye.

Gizliliğe hiç değer vermeyen, işlenmemiş veri bırakmamış bir şirket.

En popüler arama motoru olacak şirketin daha çok gizlilik hassasiyeti olan bir şirket olmasını isterdim.

Chrome çok yavaş onu halletseler?

Bu zamanı iyiydi (Yıl 2012) Javascriptin hak getire olduğu Samsung tarayıcılarda akardım.

Artık YouTube üzerinden IDM ile video inmiyor. Crackli birkaç yöntem denedim ama işe yaramadı. Yavaş yavaş kendisine iyice bağımlı hale getirecek. Ekosistemi var ancak tam değil ama Apple gibi yapacağından eminim, sadece kendine has yazılımlar gibi. Defalarca ceza yedi tekellikten dolayı, fakat bana mısın demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…