R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 947 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 226 Bugün 11:38 #1 Merhaba. YouTube'da gördüğüm birçok videoda hızlı çevirirken bende mesela YouTube'da konuşuyor, duruyor, sonra çeviriyor gibi. Çok yavaş. Hızlı olması için ne yapabilirim? Hızlı çevirsin. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 11:44
Merhaba. YouTube'da gördüğüm birçok videoda hızlı çevirirken bende mesela YouTube'da konuşuyor, duruyor, sonra çeviriyor gibi. Çok yavaş. Hızlı olması için ne yapabilirim? Hızlı çevirsin. Teşekkürler.
D delirium11 Üyecik Katılım 29 Ağustos 2026 Mesajlar 13 Beğeniler 8 Bugün 13:04 #2 Hocam verileri temizleyip sıfırdan giriş yapıp dener misiniz? Bende de benzer sorun olunca böyle yapmıştım ve fark edilir derecede hızlanmıştı. Artı 0 Eksi
Hocam verileri temizleyip sıfırdan giriş yapıp dener misiniz? Bende de benzer sorun olunca böyle yapmıştım ve fark edilir derecede hızlanmıştı.
KS KS R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 947 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 226 Bugün 13:06 #3 delirium11 dedi: Hocam verileri temizleyip sıfırdan giriş yapıp dener misiniz? Bende de benzer sorun olunca böyle yapmıştım ve fark edilir derecede hızlanmıştı. Genişletmek için tıkla... Verileri derken daha önce arama gerçekleştirdiklerim mi? Artı 0 Eksi
delirium11 dedi: Hocam verileri temizleyip sıfırdan giriş yapıp dener misiniz? Bende de benzer sorun olunca böyle yapmıştım ve fark edilir derecede hızlanmıştı. Genişletmek için tıkla... Verileri derken daha önce arama gerçekleştirdiklerim mi?
D delirium11 Üyecik Katılım 29 Ağustos 2026 Mesajlar 13 Beğeniler 8 Bugün 13:07 #4 Rufiq dedi: Verileri derken daha önce arama gerçekleştirdiklerim mi? Genişletmek için tıkla... Komple Google hesaplarınızdan çıkış yapın hocam. Önbellek silip tekrar giriş yapın. Artı 0 Eksi
Rufiq dedi: Verileri derken daha önce arama gerçekleştirdiklerim mi? Genişletmek için tıkla... Komple Google hesaplarınızdan çıkış yapın hocam. Önbellek silip tekrar giriş yapın.