Grimes.6

Başarılı
Öğrenci belgemi, öğrenci kartımı, transkriptimi ve okulun OBS ekran görüntüsünü yükledim ama yok, olmuyor. "Doğrulayamadık." maili gelip duruyor.

İşin garip kısmı, önceden aldığım hesaba da başka hesaba da olmadı. Ne yüklemem lazım benim buraya?

SheerID için en kritik nokta okulun kendi mail servisinden girmesi. Eğer okulunuzun kendi mail altyapısı yoksa doğrulama can çekiştiriyor resmen. Yapacak bir şeyiniz yok tekrar tekrar başvurun.

SheerID için en kritik nokta okulun kendi mail servisinden girmesi. Eğer okulunuzun kendi mail altyapısı yoksa doğrulama can çekiştiriyor resmen. Yapacak bir şeyiniz yok tekrar tekrar başvurun.
Bir önceki kampanyada okulun mail adresini girip kendi mail adresime almıştım. Şimdi burada okulun mailini gireceğim yer neresi, anlamadım ki. Okulun mailine verirse nasıl kullanacağım paketi? Okul mailini nereye girip kendi mailime alabilirim, acaba anlamadım orasını.

Bir önceki kampanyada okulun mail adresini girip kendi mail adresime almıştım. Şimdi burda okulun mailini gireceğim yer neresi anlamadim ki. Okulun mailine verirse nasıl kullanacağım paketi? Okul mailini nereye girip kendi mailime alabilirim acaba anlamadım orasını.
Direkt kampanyaya katılırken SheerID'de okul bilgilerinizi girdiğiniz gibi ileri tuşuna bastığında otomatik atması lazım, atmıyor mu? Atmıyorsa eğer okul bilgileri ekranında adres kısmına yanlış yeri seçiyor olabilirsin.

Direkt kampanyaya katılırken SheerID'de okul bilgilerinizi girdiğiniz gibi ileri tuşuna bastığında otomatik atması lazım, atmıyor mu? Atmıyorsa eğer okul bilgileri ekranında adres kısmına yanlış yeri seçiyor olabilirsin.
Yeniden bir deneyeyim hocam dediğiniz gibi. Sayfaya girerken mail adresiyle giriyorum, iletişim kısmında bilgilendirmek amaçlı mail istediği için okulun olani yazmiyordum.

Her kısımda @edu.tr uzantılı maili yazmanı tavsiye ederim.
Garip bir şekilde sayfaya girdim ve abone ol tuşuna bastım. 11 Ekim 2027 den sonra 200 Tl fiyatlandırması faturasıyla hiçbir onay istemeden abone oldum. Üstüne başarısız demekteydi. Çok garip şekilde sorun çözüldü kendi kendine.

Garip bir şekilde sayfaya girdim ve abone ol tuşuna bastım. 11 Ekim 2027 den sonra 200 Tl fiyatlandırması faturasıyla hiçbir onay istemeden abone oldum. Üstüne başarısız demekteydi. Çok garip şekilde sorun çözüldü kendi kendine.
SheerID çok garip bir sistem.