Makaleler
23
1749565137144.webp

Tüm gözler yeni iOS 26'da iken, Google Android 16 final sürümünün bugün yayınlanacağını duyurdu. "Final" kelimesinin "son" anlamında olmadığını, sadece beta döneminin sonu olduğunu söylüyor Google.

Bu yalnızca desteklenen Pixel telefonlar içindir (Pixel 6 serisi ve daha yenisi).

Bu güncelleme Material 3 Expressive adlı büyük bir kullanıcı ara yüzü yenilemesi sunacak.

Kaynak:

2025 yazının sonu One UI 8 (Android 16) gelir. Temmuz'da zaten One UI 8 geliyor S23 Ultra'ya çok geç gelmez ara güncelleme gibi bir şey.
Normalde telefon ana telefonum bile değildi güncellemezdim bile belkide OneUI 7 arayüz güncellemesine ancak güncelleme döngü süreci o kadar berbat yönetildi ki şahsen kendim bile aktif olarak takip edip güncellemek istedim, Samsung'a bu konuda güvenmiyorum artık ve OneUI 7'yi birkaç aydır kullanıma sunduklarını düşünürsek 2025'in içerisinde yenicen bir ana OS güncellemesi vereceklerindende hiç ümitli değilim.

Normalde telefon ana telefonum bile değildi güncellemezdim bile belki de One UI 7 arayüz güncellemesine ancak güncelleme döngü süreci o kadar berbat yönetildi ki şahsen kendim bile aktif olarak takip edip güncellemek istedim, Samsung'a bu konuda güvenmiyorum artık ve One UI 7'yi birkaç aydır kullanıma sunduklarını düşünürsek 2025'in içerisinde yenicen bir ana OS güncellemesi vereceklerindende hiç ümitli değilim.

Çekik gözlü ve Google beyefendinin temmuz ayındaki Z fold/flip ve S25 serisine One UI 8 vereceklerini/dağıtacaklarını söylediler.
Samsung ilk defa gecikti ve bunun telafisi One UI 7'nin ufak tefek sorunlarını buglarını düzeltecekler. Yani 7.1 güncellemesi gibi.