Detaylar
Kim cevapladı?uyeadi
Üstün
- Makaleler
- 1
APK yüklemeye çalıştığımızda geliştirici kimliği kayıtlı değilse ya da kayıtlıysa ama Google play tarafından onaylanmadıysa yükleyemeyecek miyiz şimdi apk?
Play protect devre dışı bırakılabiliyor.Bu sanırım Google Play Protect ile sağlanacak bir işlem. Yani neredeyse Google Play Servisleri olan her android telefonda olacak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani diyorlar ki; custom rom yüklemeyin, izin vermiyorum. Sıkıntı yok iOS devam. En azında parasının hakkını veriyor. Çünkü iPhone kaliteli donanımlar kullanıyor ve işletim sistemi de, ne idüğü belirsiz Android işletim sisteminden daha stabil.
Developer modunda geçerli olmaz bence.Android Studio ile de mi yüklenemeyecek acaba. Kendi kullanımım için uygulamalar geliştirdim, developer değilim. Bu durumda olan bize oldu. Play Store'daki uygulamalara kaldık. Çok saçma.
APK archive sitesi kurmak lazım.Cihazınızın olabilen tüm açık kaynak kodlarını indirin. Birden fazla güvenilir cihaza saklayın. Gelecekte ihtiyacınız olacak.
Aslında %90'ı boş olan diskimi APK arşivine dönüştürsem iyi olur. Büyük boyutlu oyunları zaten bilgisayarım açmıyor
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Samsung da bootloader kilit açmayı kapattı, Android iyice kapalı hale geliyor.
Play Protect engellese bile APK'lar yine bilgisayara bağlanarak ADB sideload ile kurulabilir diye tahmin ediyorum, umuyorum.
Play Protect engellese bile APK'lar yine bilgisayara bağlanarak ADB sideload ile kurulabilir diye tahmin ediyorum, umuyorum.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Böyle bir şey kabul edilemez, Google bunu küçük bir şey sanıyor fakat onların beceremediği her şeyin alternatifi APK, bunu yediremiyorlar ve her şeyden daha fazla para koparmaya çalışıyorlar. Metrolist gibi YT Music, Spotify gibi servislerin açık kaynaklı alternatifini kullanmak onlara batıyor.
Yeni konular
-
-
-
Bambu Lab A1 için hangi internet sitesi tercih edilmeli?
- EmirhanRadicus
-
-
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Sofra ve mutfak ürünlerinde 1.500 TL'ye 500 TL indirim
- Fırsat Ekibi