Makaleler
23
1750259335931.webp

Apple'ın iOS 26'yı duyurmasının ardından Samsung, iPhone'lara gelecek bazı özelliklerle dalga geçmeye başlamıştı. Bu özellikler zaten Samsung cihazlarında mevcuttu. Bugün Google da bu partiye katıldı.

Google'ın "#BestPhonesForever" serisinde yeni bir video yayınladı ve diğer tüm serideki gibi bu da bir Pixel ve bir iPhone arasındaki bir konuşma olarak kurgulandı. Ancak bu sefer, iOS 26'nın Pixel özelliklerinden nasıl 'ilham aldığı' hakkında.

Mesajların otomatik çevirisinden bahsediliyor, Pixel'in bu özelliğe dört yıl önce sahip olduğunu söylemesiyle. Sonra, Pixel'lerin beş yıldır sahip olduğu Hold Assist'e de bir gönderme yapılıyor. Sırada, iOS 26'da yeni olan ancak Pixel'lerde yedi yıllık bir özellik olan çağrı taraması var.

Video, iPhone'un Pixel'e; Pixel 10 serisi için ne üzerinde çalıştığını sormasıyla sona eriyor, muhtemelen iPhone 17 ailesi için tekrar 'ilham' almak için.

Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam bende dalga geçerdim. iPhone en kaliteli birkaç telefondan birisi. Ama, Android tarafında uzun süre önce kullanılmaya başlayan özellikleri yeni yeni getiriyorlar.

Dalga geçsinler. Bugün ne Samsung kaldı ne de Windows Phone. Dalga geçtikleri firma şu anda pazar payında lider, kendi fiyat segmentinde satılabilen tek telefon. iPhone her zaman birinci kalmaya devam edecektir.

Pazar payı liderliği Samsung'da diye biliyorum iPhone 13'ünüzü yeni aldınız sanırım heyecanlısınız.

Dalga geçsinler. Bugün ne Samsung kaldı ne de Windows Phone. Dalga geçtikleri firma şu anda pazar payında lider, kendi fiyat segmentinde satılabilen tek telefon. iPhone her zaman birinci kalmaya devam edecektir.
Bu konuya biraz goz gezdirmeni oneririm. Simdi baktim ve konuya cevabin bile varmis. Demek o ki yeterli gelmemis.

Samsung'un sattığı telefonlar: Plastik ve yavaş olan A serisi, alev topu gibi ısınan S Serisi, çıtır çıtır ekran sorunlarıyla boğuşan Fold.
Apple: Hepsi Premium seviye olan, değerini kaybetmeyen, hızlı ve performanslı, kullanıcı odaklı tasarlanmış iPhone.
Apple'ın da plastik A serisi satıp pazar hakimiyeti kursun. Ben olan raporları paylaştım. Şu an Samsung pazar hakimi.

Apple'ında plastik A serisi satıp pazar hakimiyeti kursun. Ben olan raporları paylaştım. Şu an Samsung pazar hakimi.
Biraz daha az satsa çeyreği zararla kapatacak Samsung. Apple bir yandan sırf premium pazarıyla piyasada hakimiyet kuruyor, milyarlarca dolar kar ediyor. Hem kullananına, hem alanına, hem satanına, hem de yatırımcısına güzel bir deneyim sağlıyor.