Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bedava 3 aylık Apple Music alıp iptal etmeyi unutmuş olabilir misiniz? Apple Music, Android'te Google Pay kullanıyor.Kredi kartımdam 1,17 USD çekilmiş, slip bilgilerine baktığımda 39,99 TL'lik bir tutar olduğunu gördüm ve ne ödemesi olduğuna anlamadım, anlayamadığım için de iptal edemiyorum, ne olduğunu bilmiyorum çünkü.
Smmmhunter
Üstün
Bedava 3 aylık Apple Music alıp iptal etmeyi unutmuş olabilir misiniz? Apple Music, Android'te Google Pay kullanıyor.Kredi kartımdam 1,17 USD çekilmiş, slip bilgilerine baktığımda 39,99 TL'lik bir tutar olduğunu gördüm ve ne ödemesi olduğuna anlamadım, anlayamadığım için de iptal edemiyorum, ne olduğunu bilmiyorum çünkü.
Hielah
Uzman
Az önce şüphelenip baktım Apple Music aboneliğiymiş, 39 TL'yi geri verecek mi bilmiyorum. Yine de teşekkürler cevabın için.Bedava 3 aylık Apple Music alıp iptal etmeyi unutmuş olabilir misiniz? Apple Music, Android'te Google Pay kullanıyor.
Az önce şüphelenip baktım Apple Music aboneliğiymiş, 39 TL'yi geri verecek mi bilmiyorum. Yine de teşekkürler cevabın için.
Geri vermez. Ama aboneliğini iptal edersen diğer ay hesabından para çekmeyecektir.