Makaleler
3
Yer
Mars
Kısa bir süre önce Google Bard ile ilgili küçük bir deneyimimi paylaşmıştım.
Google, "Bard"ın isminin artık "Gemini" olduğunu resmi olarak duyurdu.
Bununla birlikte Gemini için bir Android ve IOS uygulaması da var. Herkes için indirilebilir değil şu an. Yavaş yavaş herkese açılacaktır.
Uygulamayı Android üzerinde kullanmaya başladığınızda telefonunuzdaki "Google Assistant" yerine "Gemini" aktive ediliyor fakat bu ayarı sonradan değiştirebiliyorsunuz.
Daha gelişmiş halini kullanmak isterseniz "Gemini Advanced" seçeneği de mevcut fakat bu seçenek ücretli.

1707516752569.webp
1707516739427.webp

ChatGPT ücretli sürümü ile bile eskiden benim Senior yazılımcım olarak ayak işlerimi yapabilirken son zamanlarda çok aptallaştı. Bir de bunu deneyeceğim.

Düzenleme: Tüm fikirler ve teknolojiler çok güzel ama daha önceki seyahatimden bahsedip detay vermeme rağmen benim için basit bir İstanbul - Tokyo seyahat planı yapamadı. ChatGPT devam :)

Son düzenleme:
Bununla birlikte Gemini için bir Android ve IOS uygulaması da var. Herkes için indirilebilir değil şu an. Yavaş yavaş herkese açılacaktır.
Uygulamayı Android üzerinde kullanmaya başladığınızda telefonunuzdaki "Google Assistant" yerine "Gemini" aktive ediliyor fakat bu ayarı sonradan değiştirebiliyorsunuz.
Daha gelişmiş halini kullanmak isterseniz "Gemini Advanced" seçeneği de mevcut fakat bu seçenek ücretli.

Eki Görüntüle 17590Eki Görüntüle 17589
Daha dün akşama doğru bu aklıma gelmişti ve Google bard diye arattığımda artık gemini ekranı çıktı. (hiç umrumda bile olmadı)

Denedim. Cidden fark var. Ama hala GPT kadar iyi değil. Copilot devam!

Düzenleme: Abi bu arada metin üretme olarak iyi iş çıkarıyor. Sanırım Copilot ile beraber kullanacağım.

Düzenleme 2 : Cidden Gemini'yi sevdim.

Son düzenleme:
Bununla birlikte Gemini için bir Android ve iOS uygulaması da var. Herkes için indirilebilir değil şu an. Yavaş yavaş herkese açılacaktır.
Uygulamayı Android üzerinde kullanmaya başladığınızda telefonunuzdaki "Google assistant" yerine "Gemini" aktive ediliyor fakat bu ayarı sonradan değiştirebiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 17590Eki Görüntüle 17589
Bu slayt yapıyordu değil mi bununla slayt hazırlayıp (kendisi yaptı) 8 sayfalık hocaya verdim anlamadı reklamları vardı üstünde phostop ile kaldırmıştım. :D Telefona gelirse indiririm tabii ki de hemen.

Son düzenleyen: Moderatör: