Çözüldü Google Chrome bir anda karardı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bruhistan

Başarılı
Merhaba. Chrome'u az önce kapatıp açınca böyle siyahlaştı, parlaklığı düşmüş gibi. Neden böyle oldu? Nasıl çözebilirim?

Marketten baska bir tema yuklemeyi deneyin. Ayarlari bozulduysa tema degistirmek duzeltebiliyor. Sonra istediginiz temaya gecersiniz yine. Yillardir etkinlestirilmemis Windows kullanmadim. Acaba 1 ayi gecti, o mu kisitlamaya falan gitti diyecegim.

Bu bir sorun değil. Google arama motoruna girince konum izni isteyebiliyor. Ama yeni getirdikleri(gerçi bayadır var ama varsayılan olarak kapalıydı) bildirimleri sessize al ayarı bu bildirimi göstermiyor. Ama konum ayarı çıktığında sitelere erişimi geçici olarak engellediğinden böyle kararıyor. Özellikle Facebook direkt konum izni istediğinden, Facebook girince bu sorunu yaşarsınız.

Arama motorundayken site izinleri veya ayarlarına girip Google için konumu direkt engelleyebilirsin.

Varsayılan olarak açık geliyor diye biliyorum, ama gelmiyorsa şu ayarı da açabilirsin. Yine de Facebook ve Google sayfalarında bu sorun yaşanabiliyor. Yani bildirimleri sessize al, daralt gibi seçenekler her zaman düzgün çalışmıyor. Belki çözmüşlerdir uzun süredir Chrome kullanmıyorum. Microsoft'un yeni performanslı arayüzüne Chrome'da geçmiş mesela. O arayüz bu tarz sorunları çözüyor olabilir. Tamamen daraltma da eklemişler. Belki ayarı ona da alabilirsin. Ama bir site için mikrofon, kamera veya başka izinler olunca bunları adres çubuğunda kısıtladığını unutmayın.

Kod:
chrome://settings/content/notifications

Gerçi yeni sekme sayfasında da olmuş. Yine de yukarıdaki bilgi dursun. Böyle bir şey yaşanırsa başkasının işine yarar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…