bug Üstün Açılış Hamlesi Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 680 Çözümler 62 Beğeniler 393 23 Aralık 2024 #11 Yer imleriniz için Raindrop kullanabilirsiniz. Şifreleriniz için ise Bitwarden. Kafanız ve tarayıcınız daha rahat olur.
Yer imleriniz için Raindrop kullanabilirsiniz. Şifreleriniz için ise Bitwarden. Kafanız ve tarayıcınız daha rahat olur.
KS KS hovarda Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 862 Beğeniler 310 Yer Samsun 23 Aralık 2024 #12 Vavien. dedi: chrome://policy kısmı ne alemde? Genişletmek için tıkla... Burada 2 yazıyordu 0 yaptım yine olmadı, kuruluşunuz tarafından kontrol ediliyor diyor kaldırmama rağmen. hovarda dedi: Burada 2 yazıyordu 0 yaptım yine olmadı, kuruluşunuz tarafından kontrol ediliyor diyor kaldırmama rağmen. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Google silince düzeldi.
Vavien. dedi: chrome://policy kısmı ne alemde? Genişletmek için tıkla... Burada 2 yazıyordu 0 yaptım yine olmadı, kuruluşunuz tarafından kontrol ediliyor diyor kaldırmama rağmen. hovarda dedi: Burada 2 yazıyordu 0 yaptım yine olmadı, kuruluşunuz tarafından kontrol ediliyor diyor kaldırmama rağmen. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Google silince düzeldi.