Google Chrome için uBlock Origin Lite vs AdGuard

Makaleler
6
Merhaba,

Biliyorsunuz ki uBlock Origin desteği Google Chrome üzerinde yakında kalkacak. Manifest V2 olayı yüzünden. Şu an aktif olarak uBlock Origin kullanıyorum ve bayağı detaylı ayarlar çekmiştim. Ancak Lite sürümünde bu kadar detaylı ayar çekilemiyor sanırım. Ama AdGuard ise açık-kaynak değil. Sizce destek kesilince uBlock Origin lite mı daha mantıklı yoksa AdGuard mı?

Yorumlarınızı bekliyorum..

AdGuard kullanıyorum tarayıcıda extra donma kasma ya da fazladan RAM kullanımı yapmıyor, reklamları da kaçırmıyor başarılı bir uzantı.

Dosya Ekleri

• adgu.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 89
Adguard da mv3 uzantısı geliştiriyor. Denemedim ancak mv3 ile reklam engelleyicilerin etkisinin kisitlanacagi kesin. Ben de adguard kullanıyorum bu arada. Firefox+adguard.

Firefox + uBlock Origin. Lite versiyonu Normal versiyonun alternatifi değil ve normal versiyonu kadar gelişmiş değil. uBlock Origin en iyi Firefox ile çalışıyor. Ayrıca google chrome'un kullanmak için herhangi bir yanı kalmadı diyebilirim. Google yıllardır iyice saçmalıyor. Bir Firefox forkuna (Floorp, Zen..) veya bu scripler ile düz firefox + uBO kullanın. Attığım Betterfox scriptleri Firefox'un eksik olan her yanını düzeltip daha da üstüne ekliyor. Hiçbir güvenlik sorunu vs. yok hatta daha da sıkılaştırıyor diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…