Google Chrome vs Brave

Brave kullanırken sorunlar yaşıyordum. Video izlerken tam ekran yapınca anlık beyaz ekran gidip geliyordu, bazen çöküyordu. Chrome'a geçince hepsi çözüldü, o yüzden Chrome diyorum.

Brave kağıt üstünde daha iyi fakat Chrome'a alışmış biri olarak hala Chrome kullanıyorum. Bir süre Brave kullanmayı denedim fakat beğenemedim arayüzünü. Çocukluğumdan beri Chrome kullandığımdan da olabilir.

Küçüklükten beri Chrome kullanırım 2'si arasından Chrome. Ama bu aralar Edge kullanıyorum Full.

Hocam sadece 5 dk ayırıp Chrome'dan daha sade yapmak mümkün.
Bu iki göstergeden kurtulabiliyor muyuz? Çünkü websitelerinde bildirim varmış hissi uyandırıyor bende, renklerinden dolayı.

Dosya Ekleri

• {4C4BFF43-7210-431B-9141-A85D44D6B2DB}.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 16
Bu iki göstergeden kurtulabiliyor muyuz? Çünkü web sitelerinde bildirim varmış hissi uyandırıyor bende, renklerinden dolayı.

Hocam sağdakini ayarlardan kapatabiliyoruz fakat soldaki o sitede ne kadar izleyici reklam vs. kapatıldıgını gösteriyor ve kapatılmıyor.

Brave. Hem daha kullanışlı hem de reklam yok. Ayrıca virüs koruması, çerezler vb. birçok araç da yok. Chrome da kullandığınız eklentileri de Brave'e ekleyebiliyorsunuz. 10/10 luk mükemmel bir tarayıcı.

Brave kullanıp SlimBrave aracı ile Brave'deki gereksiz hizmetleri, özellikleri kapatabilirsiniz. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum ve hatta bugün Brave'e geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…