Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Google Docs ile metin yazmaya çalışıyorum ama imleç beyaz olduğu için çok zorlanıyorum. Nasıl düzeltilir?

Çözüm
Gercekten oyleymis. :D

Calisiyor mu bilmiyorum fakat oradan birisi cozumu su sekilde yazmis:
Görünüşe göre sebebi ve çözümü buldum. Bu, AMD sürücüsü ile Windows 11 işletim sisteminin birlikte oluşturduğu karma bir sorunmuş. Aşağıdaki kayıt defteri (registry) kodlarıyla Windows 11 kayıt defterini düzenlediğimde, hata düzeldi.

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Dwm]
"OverlayTestMode"=dword:00000005

Duzeliyorsa diger arkadaslar da buradan kullansin.

Moderasyon da mı 9070XT kullanıyor?
Recep Baltas kendi sorunlari icin konulari Moderasyon hesabindan acip cozumunu oyle atiyor.

Görünüşe göre sebebi ve çözümü buldum. Bu, AMD sürücüsü ile Windows 11 işletim sisteminin birlikte oluşturduğu karma bir sorunmuş. Aşağıdaki kayıt defteri (registry) kodlarıyla Windows 11 kayıt defterini düzenlediğimde, hata düzeldi.

Moderasyon da mı 9070XT kullanıyor?
Recep Baltas kendi sorunlari icin konulari Moderasyon hesabindan acip cozumunu oyle atiyor.

Çözüm

Ben de bu çözümü paylaşacaktım, 15 TL kazandın :D Bir sonraki AMD videosuna bir içerik daha çıktı...

Bunu zaten biliyorum. Direkt böyle yapmak yerine kullanıcıların açtığı gibi "Çözüm" konusu açsalar yeterli.

Google SEO nezdinde, sorulan soru ve verilen cevap önemlidir. Bu yüzden soru/cevap şeklinde açılıyor konular ve Google SEO'ya göre çözülmüş konuların fazla olması, her zaman için artıdır. Bu yüzden konular bu şekilde açılır. Yani A ya da B sitesi, sorulan sorulara karşı cevap konusunda yardımcı oluyor mu? Çözüm konularından çok, Google için bu önemli ve bu tarz konular, Google aramasında siteyi ve aratılan sorunun, daha üstlere önermesini daha iyi yapar ve SEO puanı açısından artıdır.