Hybrid Theory

Yetkin
Yer
İstanbul
İyi sosyaller herkese.

NVIDIA anlık videolarını kaydetmek için GDrive masaüstü uygulamasını indirdim ve kurulumunu tamamladım. Ancak bunun sürekli arkada açık olmasının bana bir dezavantajı var mıdır? Her anlamda düşünebilirsiniz bunu. Benim merak ettiğim kısım güvenilirlik esasında.

İyi sosyaller herkese.

NVIDIA anlık videolarını kaydetmek için gdrive masaüstü uygulamasını indirdim ve kurulumunu tamamladım. Ancak bunun sürekli arkada açık olmasının bana bir dezavantajı var mıdır? Her anlamda düşünebilirsiniz bunu. Benim merak ettiğim kısım güvenilirlik esasında.

Güvenilir, kullanabilirsin.
Arka planda açık olması sistemine zarar vermez. Sadece büyük video yüklerken internet Upload'ını kullanır o sırada ping artabilir. Onun dışında sorun yok.

Güvenilir, kullanabilirsin.
Arka planda açık olması sistemine zarar vermez. Sadece büyük video yüklerken internet Upload'ını kullanır o sırada ping artabilir. Onun dışında sorun yok.
Teşekkürler. Evet, upload yaparken bariz paket kaybını hissettim. Sonrasında yükleme hızını normalde aldığım hızın yarısına eşitledim daha rahat olsun diye. Şimdilik pinglenme veya paket kaybı olmadı oyundayken.