Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ribbons

Uzman
Zamanında Google Drive'a büyük videolar yüklemiştim zipleyip, oyunlardan klipler, birkaç kişisel video vs. dün bunları indirirken sürekli "network error" deyip indirmeyi yarıda kesiyor. 2 farklı tarayıcı denedim fakat sorunum çözülmedi. Bunun bir çözümü var mıdır? Kendi yüklediğim videoları indiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zamanında Google Drive'a büyük videolar yüklemiştim zipleyip, oyunlardan klipler, birkaç kişisel video vs. dün bunları indirirken sürekli "network error" deyip indirmeyi yarıda kesiyor. 2 farklı tarayıcı denedim fakat sorunum çözülmedi. Bunun bir çözümü var mıdır? Kendi yüklediğim videoları indiremiyorum.

IDM indirip dener misin? Normal tıklayıp indirmelerde böyle sorunlar yaşanabiliyor.

Teşekkürler. Masaüstü uygulamasını bir deneyeyim. Olmazsa IDM'ya da attığınız uygulamara bakarım. Teşekkürler!

Dosyaları tek tek mi indiriyorsunuz? Eğer öyleyse, tüm dosyaları tek bir klasörde toplayıp, klasörü veya dosyaları arşivleyerek toplu indirmeyi denediniz mi?

Dosyaları tek tek mi indiriyorsunuz? Eğer öyleyse, tüm dosyaları tek bir klasörde toplayıp, klasörü veya dosyaları arşivleyerek toplu indirmeyi denediniz mi?

Evet, 15 GB ve 50 GB iki ayrı dosyam var. Önce 15 olanı indirip denemek istedim fakat olmadı. Sonra daha büyük olanı denedim aynı hatayı tekrar verdi.

Evet, 15 GB ve 50 GB iki ayrı dosyam var. Önce 15 olanı indirip denemek istedim fakat olmadı. Sonra daha büyük olanı denedim aynı hatayı tekrar verdi.
  • Boş bir .txt dosyası oluşturun ve .txt dosyasını büyük dosyanın bulunduğu klasöre yükleyin.
  • Mac'te Command + tıklama veya PC'de Ctrl + tıklama kullanarak .txt dosyasını ve büyük dosyayı seçin.
  • Seçili dosyalara sağ tıklayın ve İndir'i seçin.
1736524068630.webp

Bu şekilde dosyayı .zip olarak indirebileceksiniz.