Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Hangisinin ekosistem yapısını beğeniyorsunuz.? Bunların dışında kullandığınız bir yol da varsa yazın ki herkes faydalansın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google derim kesinlikle. Ancak dün Chrome'dan Edge'e geçtim. Chrome bir türlü tam anlamıyla gelişemedi ve hatalarla dolu.

Hangisinin ekosistem yapısını beğeniyorsunuz.? Bunların dışında kullandığınız bir yol da varsa yazın ki herkes faydalansın.
İkisini uzunca süre kullanmış biri olarak Google diyorum, mahremiyet ve güvenlik açısından her ne kadar problemli olsa bile düşük maliyetleri ile gayet profesyonel çözümler sunuyor. Ayrıca Gemini entegrasyonları gayet iş yapıyor Gmail'de çok kullanıyorum.

Bunun bir efsane olduğunu benden duymamışsınızdır o zaman. :D

Dediğim şeyle bunun alakası var mı sence?
Google gizliliğe önem vermiyor, tonlarca bilgi topluyor ve satıyor. Tüm verilerin açıkta.

Fakat güvenli bir firma. Hangi Google ürününün, hesabının hacklendiğini veya verilerin çalındığını gördün? Güvenlik ve gizliliğin farkını öğren.

Dediğim şeyle bunun alakası var mı sence?
Google gizliliğe önem vermiyor, tonlarca bilgi topluyor ve satıyor. Tüm verilerin açıkta.

Fakat güvenli bir firma. Hangi Google ürününün, hesabının hacklendiğini veya verilerin çalındığını gördün? Güvenlik ve gizliliğin farkını öğren.

Tamam işte. Bu videoda bundan bahsedilmiyor mu?